Çok ikilemdeyim bilemiyorum kafam karıştıSanki var gibi bi hayalet
Çatlatma iğnesini 2 buçuk ay önce olmuştum . Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana . İnşallah gerçektende vardır çok merak ediyorum ve çok istiyorumBence var. Çatlatma iğnesi etkisi değilse hamilesiniz gibi görünüyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O zaman var canimcim çizgiÇatlatma iğnesini 2 buçuk ay önce olmuştum . Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana . İnşallah gerçektende vardır çok merak ediyorum ve çok istiyorumolumlaman için çok teşekkür ederim
Son durum ne oldu bende pazartesi baslliyorum tüp bebek yolunaÇatlatma iğnesini 2 buçuk ay önce olmuştum . Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana . İnşallah gerçektende vardır çok merak ediyorum ve çok istiyorumolumlaman için çok teşekkür ederim
Dün sabah yeniden erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi gördüm. Sonra kan testi vermeye gittim 5. Gündü çok erkendi daha ama dayanamadım yaptım beta 38.7 çıktı. Doktorum hayırlı olsun dedi ama tabi takibi yapılacak iki gün sonra yeniden kan vereceğim inşallah kese oluşur kalp atışını duymak nasip olur.Çatlatma iğnesini 2 buçuk ay önce olmuştum . Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana . İnşallah gerçektende vardır çok merak ediyorum ve çok istiyorumolumlaman için çok teşekkür ederim
Merhaba,Merhabalar; ben dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. bugün transferin üstünden 5 gün geçti ve dayanamadım kaset test yaptım böyle testten 10 dakika sonra böyle ince çizgi silik çizgi çıktı. Sizce sonucum olumlu olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Merhaba,
Bende tüp bebek annesiyim. Transfer sonrası 7.gun test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Gerçekten doğru imiş sonucum pozitif oldu. İkiz kizlarim şu an 7 aylıklar. İnş ' ALLAH sonucunuz pozitif olur
AminYa ne güzelinsallah benimde öyle olur
Aslinda dün çok erken olmasına rağmen kan verdim. 5. Gündü beta 38,7 çıktı. Tekrar vereceğim. Bakalım artışları nasıl olacak 10. Günde falanAmin
Sonucu yazın olur mu ?
O zaman hayırlı olsun. RABBIM devamını getirsinAslinda dün çok erken olmasına rağmen kan verdim. 5. Gündü beta 38,7 çıktı. Tekrar vereceğim. Bakalım artışları nasıl olacak 10. Günde falan
Aminnnn inşallahO zaman hayırlı olsun. RABBIM devamını getirsinBende hamileyim şu an Umarim sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi. Ki endişe hiç bitmiyor
Olumlu olma ihtimali çok yüksek ama yaptığım araştırmalara göre alınan ilaçlardan dolayıda iki çizgi görülebiliyormuş ama inşallah olumludur :)Merhabalar; ben dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. bugün transferin üstünden 5 gün geçti ve dayanamadım kaset test yaptım böyle testten 10 dakika sonra böyle ince çizgi silik çizgi çıktı. Sizce sonucum olumlu olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Olumlu olma ihtimali çok yüksek ama yaptığım araştırmalara göre alınan ilaçlardan dolayıda iki çizgi görülebiliyormuş ama inşallah olumludur :)
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim rahim dinlendirmeli tüp bebekti. 3 ay bekletildi. İlaç almadan transferim oldu. Şükürler olsun kese oluştu inşallah kalp atışını duymakta nasip olur
Hayırlı olsunnnnAslinda dün çok erken olmasına rağmen kan verdim. 5. Gündü beta 38,7 çıktı. Tekrar vereceğim. Bakalım artışları nasıl olacak 10. Günde falan
Amiiiin Allah razı olsunÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah