iğne kullanmanız gerekir..düşük yaptınız mıBilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen bi sorun varmıEki Görüntüle 2551179 Eki Görüntüle 2551179
Ikı genınde pıhtılasma var cnm benımde senden farklı ıkı genımde var hamıle kalmadan coraspın kullanıyorum hamıle kalıncada ıgne de vuruşcam ama senın hamılelıkten once hap ve ıgne onerebılır dr a gorunmelısınKimse cevap yazmayacakmı
Maalesef üç düşüğüm var ve doktora göre kan pıhtılaşmam yokmuş tabi inanmadım doktora sizlerden de fikir almak istedim cevabınız için çok teşekkür ederimiğne kullanmanız gerekir..düşük yaptınız mı
Ikı genınde pıhtılasma var cnm benımde senden farklı ıkı genımde var hamıle kalmadan coraspın kullanıyorum hamıle kalıncada ıgne de vuruşcam ama senın hamılelıkten once hap ve ıgne onerebılır dr a gorunmelısın
Testiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ya da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.Bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen bi sorun varmıEki Görüntüle 2551179 Eki Görüntüle 2551179
Ozaman şöyle düşünmeliyiz bence sonuçta üç düşük var ortada ve eski doktorların tekniği daha doğru . Dediğim gibi görüştüğüm doktor tecrübelerine dayanarak kan sulandırıcı önerdi hamile kalıncada iğneye başlarız dediTestiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ta da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.
Onların tekniği doğru diyemeyiz. Tıp sürekli gelişiyor ve değişiyor. Genetikçiler, hematolog lar ve son dönem tüp bebek Dr ları öyle bakmıyor olaya. Bilimsel olarak ispatlanmış çalışmalar üzerinden konuşuyorlar. Kullanılan kan sulandırıcılar boşuna diyorlar.Ozaman şöyle düşünmeliyiz bence sonuçta üç düşük var ortada ve eski doktorların tekniği daha doğru . Dediğim gibi görüştüğüm doktor tecrübelerine dayanarak kan sulandırıcı önerdi hamile kalıncada iğneye başlarız dedi
Teşekkür ederim bileğileriniz içinOnların tekniği doğru diyemeyiz. Tıp sürekli gelişiyor ve değişiyor. Genetikçiler, hematolog lar ve son dönem tüp bebek Dr ları öyle bakmıyor olaya. Bilimsel olarak ispatlanmış çalışmalar üzerinden konuşuyorlar. Kullanılan kan sulandırıcılar boşuna diyorlar.
Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olunTestiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ya da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.
Kadın Doğum ve kalp damar cerrahisi uzmanına danıştınız mı? Pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun
Pihti yok. Jinekolog bsy demiyo. Bacaklatima bakildi ultrasonla varis var kan dolasm iyi gecmio dediKadın Doğum ve kalp damar cerrahisi uzmanına danıştınız mı? Pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi? Kalp damar uzmanı ille de kan sulandırıcı mı kullanacaksınız dedi? Size yardımcı olabilecek bir kadın doğumcu ya gitseydiniz?Pihti yok. Jinekolog bsy demiyo. Bacaklatima bakildi ultrasonla varis var kan dolasm iyi gecmio dedi
Pihtilasla testi nedir. Kandan mi bakiyorlarPıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi? Kalp damar uzmanı ille de kan sulandırıcı mı kullanacaksınız dedi? Size yardımcı olabilecek bir kadın doğumcu ya gitseydiniz?
Evet. Hastanelerin tıbbi genetik ya da hematoloji bölümlerinden yaptırabilirsiniz.Pihtilasla testi nedir. Kandan mi bakiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?