- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- Konu Sahibi ipekenglish
valla benim bi trakyali arkadasim vardi biz avrupaliyiz siz anadolu cocugusunuz der dalga gecer ve havasindan gecilmezdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah benim bir suru akrabam dogma buyume kesanli senede bir giderim amakimse kimseye karışmaz doğru ama dahası var. keşanda yaşıyorum eylülde geldik bir türlü ısınamadım buraya bir garip açıkcası. kendimi havada hissediyorm. eşim tayin istedi onu da soğuttum. alışveriş yapacağın yer yok aradığın şey yok.. pahalı.. esnafı yüzüne bakmaz,umursamaz kimse kimseye hakikaten karışmıyor avrupa diyorlar arabamız pert oldu. köy gibi yolları..ay ben çok doluyum özelden konuşabilirz arkadaşım
bence edirne tekirdağ kırklareli . Hani ben sadece Krıklareli ne gittim ama diğer yerlerinin daha güzel olduğunu söylüyorlar:)Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumların genelde iyi olduğunu görmek beni sevindirdi.
İnşallah gidebiliriz. Bazı arkadaşlar küçük demiş ama yakında bulgaristan olması çok cezbediyor insanı hafta sonu çık git gez. Birde Trakyalı arkadaşlarımı hep sevmişimdir sanırım o yüzden de sıcak geliyor.
Peki şimdi diyelim edirne merkeze gidemedik ilçelerden birine gidip merkezden ev tutup geliş gidiş yapsak olur mu? Bu şekilde yapanlar var mı bildiğiniz? Yoksa merkez uzak mı kalıyor?
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ hangisini ilk sıraya yazmak daha mantıklı. Aralarında çok büyük farklar yok sanırım
Birde son sorum, güzel fitness salonları var mı? bu bizim için çok önemli. Spora gitmeyi çok severim de
hem memleketli hemde örümcek kafalılara aynı bakan görüse sahip oldugum icin seni 1 kere daha sevdin :)))))) hemserimmmKirklareliliyim Turkiye icerisindeki en rahat yere gidiyorsunuz oncelikle bunu soylemek isterim..
Kapkacci ,manyak,sapik orani azdir..
Bon bon bakan,yobaz,orumcek kafali yok denecek kadar az..
Ulasim kolay
Evler nispeten ucuz
Evler baKimli ..
Insanlar saygili ..
Kisacasi medenidir benim Trakyam ..
Heee goc aldi maalesef ozellikle Corlu ..
Nerden goc alip bozuldugunu tahmin edersiniz ..
Rahat kolay yasarsiniz ..
Her kucuk sehirde olabildigi gibi gezmeyi cok seviyorsaniz bunalabilirsiniz ..
Heeeee bir de Ataturkcudur Trakyam ..
O yuzden ayri ozeldir ...
edirnenin en avantajlı bence ilceler arası 40 50 km falan ona benzin vercene 100 lira fazla ver edirnede evde oturr bence hic sıkılmazsın süper bi caddesi var mesela taksim gibi yer altı carsısı var eminönü gibi heleki bi nehir kenarında kafeleri var off anam off bence bogaz o hemde ucuz 1 liraya tavsan kanı cay sırıl sırıl akan nehirr karsıda miss gibi kavak agacları arkan bulgarıstan mangal yapmaya cok güzel ormanlar varr ooo pasaportunda var hafta sonu gezz bence istanbul gibi bi sehir ama sessiz sakin huzurlu gercektenÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Yoraantumların genelde iyi olduğunu görmek beni sevindirdi.
İnşallah gidebiliriz. Bazı arkadaşlar küçük demiş ama yakında bulgaristan olması çok cezbediyor insanı hafta sonu çık git gez. Birde Trakyalı arkadaşlarımı hep sevmişimdir sanırım o yüzden de sıcak geliyor.
Peki şimdi diyelim edirne merkeze gidemedik ilçelerden birine gidip merkezden ev tutup geliş gidiş yapsak olur mu? Bu şekilde yapanlar var mı bildiğiniz? Yoksa merkez uzak mı kalıyor?
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ hangisini ilk sıraya yazmak daha mantıklı. Aralarında çok büyük farklar yok sanırım
Birde son sorum, güzel fitness salonları var mı? bu bizim için çok önemli. Spora gitmeyi çok severim de
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumların genelde iyi olduğunu görmek beni sevindirdi.
Allah allah benim bir suru akrabam dogma buyume kesanli senede bir giderim ama
Sizde bir sey olmasin