Ama polis direk kafasından mı boynundan mı ne vuruyor :) meşru müdaafaada öldürmek amaçlanmaz, saldırıyı bertaraf etmek amaçlanır, bunun için daha risksiz bir yerinden vursa adam ölmez. Kaldı ki vuran polis, yanındaki adamı vurmak yerine mesleki tecrübesini kullanıp etkisiz hale de getirebilir çünkü kendisine silah doğrultulmadan vuruyor adamı, silah çekili halde aşağıya dönük duruyor.1. sınıf hukuk okuyanlar bile görebilir videoda, resmen meşru müdafaa, adam silah çekiyor, üstelik kuruyor silahı, müdafaa için bütün şartlar oluşmuş durumda. kuru sıkı değil boncuk tabancası bile olsa incelendemeden anlaşılamaz sonuçta, bence yerinde bi karar.
evet aslında elinden vurabilirdi belki, ama vurduğunda karşıdaki ona sıkabilirdi bu sefer meşru müdafaanın anlamı kalmazdı sayın jooker hanımcım. ben böyle düşünüyorum. alıntıladığınız için teşekkür ederim.Ama polis direk kafasından mı boynundan mı ne vuruyor :) meşru müdaafaada öldürmek amaçlanmaz, saldırıyı bertaraf etmek amaçlanır, bunun için daha risksiz bir yerinden vursa adam ölmez. Kaldı ki vuran polis, yanındaki adamı vurmak yerine mesleki tecrübesini kullanıp etkisiz hale de getirebilir çünkü kendisine silah doğrultulmadan vuruyor adamı, silah çekili halde aşağıya dönük duruyor.
Yerim seni.evet aslında elinden vurabilirdi belki, ama vurduğunda karşıdaki ona sıkabilirdi bu sefer meşru müdafaanın anlamı kalmazdı sayın jooker hanımcım. ben böyle düşünüyorum. alıntıladığınız için teşekkür ederim.
canımsınYerim seni.
Yerim seni.
canımsın
yürüyün başka yerde sevişin.....
kıskançlığın bu kadarı.Konu dısı yasak yalnız, kibliyorum sizi.
kıskançlığın bu kadarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?