Ethem'in katiline ödül gibi ceza!

Konuya dönecek olursa ölen kişinin adı Ethem olsun, Mehmet olsun, Ali olsun, Hüseyin olsun benim için fark etmiyor, ölmüş mü ölmüş.
Ortada bir zanlı var mı? Var, verilen ceza yetersiz, bugün hırsızlık yapan bile 7-8 yıl yatıyorken bir insanı öldürmenin yatarı 4 yıl olmamalı.
Öyle ölen Ethem mi hııııı zaten çapulcuydu, ölürse ölsün diye bakmayın olaya, birgün birinize bir kurşun gelir, canınızdan can giderse bu dava emsal teşkil eder, kurşunu atan 4 yıl yatar, belki af olur 1 ay sonra çıkar, adalet adalet diye haykırırsınız.
Şöyle adalet konularına geniş bakın biraz, görülen her dava emsal teşkil eder, sonraki davalara ve kararlara yol göstericidir.
Kolay değil mi bizden olmayan ölünce oh deyip bizden olana vahh tühhh demek?
İnsana insan olduğu için değer vermek bizim fıtratımızda var sanıyordum ama öyle değilmiş.
Elhamdülillah müslümanız çok şükür hamd olsun Ya Rabbiiiii...

Evet İmam Hatiplerde Türkçe yasaklandı başlıklı konuda aynı fotoğraf paylaşıldığı ve üyeler arasında polemiğe meyillenme olduğundan bir uyarı yaptım.
Linki burda: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...türkçe-yasaklandı.751053/page-3#post-36765034
Ama o uyarı üzerine 2 konu da daha aynı tasvirin kullanılması hoş olmamış.

İmza falanda yapılamaz çünkü kurallar gereği avatar ve imzalarınızda siyasi, dini simgeler tasvirler kullanamazsınız, yasak.
Bu sitede nasıl ki C.Başkanı Erdoğan'ı küçültücü bir fotoğrafı avatar yapanı ikaz edip avatarı kaldırmasını söylediysem aynı uyarıyı bu durum içinde yaparım.

Cennet cehennem konusu olur böyle bir foto eklenir ama alakasız konulara ekleniyorsa, sevdim hoşuma gitti ekledim denemez.
Kim cennetlik kim cehennemlik orasını Allah bilir, yalnızca Allah'ın bildiği birşey içinde şunlar cennetlik bunlar cehennemlik demek haşa Allah rolüne bürünmek olur ki bu şirktir.

Şimdi lütfen bırakın cennet cehennemi konuşmayı, konuya yorum yapın.

Sanırım daha sert olmak mı lazım. İlk hatada uzaklaştırma.

yo yanılıyorsun. bazen yüklemeyi unutuyorum veya yüklenmiyor . gerçekten hoşuma gitti. beni de kimse uyarmadı
Eki Görüntüle 1234684

Bu kadar cehennem korkusu yaşıyor ve yaşatıyorsunuz da masum bir insanın ölmesine nasıl sevinebiliyorsunuz? Ak partili olmayan herkes din düşmanı mıdır? Allah(c.c.) islamı ak partiye mi bağlamış yoksa ben mi yanlış biliyorum? Ben ak partili değilim ama Allah'ın razı olduğu salih kullarından olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.

Siz öldürülen kişinin inancı hakkında en ufak bir fikir sahibi dahi olmadan nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz? Üstelik Allah dünyadaki tüm kullarını severek yaratmışken karıncaya zarar vermek bile günahken ve müslüman olmayan miyarlarca insana yaşama hakkı vermişken böyle düşünerek ışid ya da el kaideden bir farkınız kalıyor mu?

İslam bu değil kendinizi sorgulamıyor ben neden masum bir insanın ölümüne seviniyorum diye düşünmüyorsunuz. Yazık..

Ha şunu da söyleyeyim ak partinin islama hizmet ettiğini sanıyorsanız feci yanılıyorsunuz.

Sanırım daha sert olmak mı lazım. İlk hatada uzaklaştırma.

Hangi dine, hangi görüşe mensup olursa hiç kimsenin ağzını açar açmaz uzaklaştırılmasını uygun bulmuyoruz, bu konuda kendi adıma ve yönetim adına rahatça yazabileceğimi sanıyorum.
Hele hele siyaset gibi bir ortamda mümkün olduğunca görüşler yazılsın istiyoruz, bu yüzden eğer gün içinde bölümde üyeler arası sorun başlamışsa her konuya olmasa da en az 1 konuya uyarı yazısı yazıyorum, biliyorum ki o topiği siyasete yazan herkes okuyor, bir şekilde uyarıdan haberdar oluyor.

Kurallar sitede öyle dursun görüntü olsun diye konulmadı ki, uyarıyı dikkate almamak biryerden sonra dur demeyi gerektiriyor.
Bu banlamalar bile ağır bulunuyor, ki inanın aslında kurallarda sürekli tartışma çıkaranları süresiz uzaklaştırma maddesi var ama bunu üyeler çok zorlamadıkları sürece uygulamıyoruz.
Tek yaptığımız geçici süre uzaklaştırmak, herkes çok değil biraz kendine çekidüzen verse, sözlerini ölçüp tartıp yazsa banlamalarda olmaz ama nasıl bir öfkeyse artık resmen hasım olunuyor.
Şurda Allah korusun birimiz için öldü dense ölen kişi gibi düşünmeyenler oh çekecek, o raddeye geldik artık.

Hangi dine, hangi görüşe mensup olursa hiç kimsenin ağzını açar açmaz uzaklaştırılmasını uygun bulmuyoruz, bu konuda kendi adıma ve yönetim adına rahatça yazabileceğimi sanıyorum.
Hele hele siyaset gibi bir ortamda mümkün olduğunca görüşler yazılsın istiyoruz, bu yüzden eğer gün içinde bölümde üyeler arası sorun başlamışsa her konuya olmasa da en az 1 konuya uyarı yazısı yazıyorum, biliyorum ki o topiği siyasete yazan herkes okuyor, bir şekilde uyarıdan haberdar oluyor.

Kurallar sitede öyle dursun görüntü olsun diye konulmadı ki, uyarıyı dikkate almamak biryerden sonra dur demeyi gerektiriyor.
Bu banlamalar bile ağır bulunuyor, ki inanın aslında kurallarda sürekli tartışma çıkaranları süresiz uzaklaştırma maddesi var ama bunu üyeler çok zorlamadıkları sürece uygulamıyoruz.
Tek yaptığımız geçici süre uzaklaştırmak, herkes çok değil biraz kendine çekidüzen verse, sözlerini ölçüp tartıp yazsa banlamalarda olmaz ama nasıl bir öfkeyse artık resmen hasım olunuyor.

Şurda Allah korusun birimiz için öldü dense ölen kişi gibi düşünmeyenler oh çekecek, o raddeye geldik artık.
:KK70::KK70:Bir tane AKP'li eksildi forumdan ve de dunyadan diyecegiz, he mi? Valla sahsen ben dunyadan degil de, forumdan eksilmelerini hic istemiyorum. Hatta onlardan 4 kisi birden UI oldu bir kac ay once diye uzuldum bile.. Ne guzel tartisiyorduk surada... Gerci bir tanesi artik AKPli olmayi birakmisti. Kimi donmus galiba ama artik eskisi gibi yazmiyorlar, kusmusler sanirim. Fikirler cok tezat olunca tartisma cikmasi kacinilmaz. Herseyi polemik olarak aliyorsunuz, sorun siyasette her zaman cikar ama polemik konu disina cikilip artik kisiler fikirleri degil birbirlerini tartismaya basladiginda olur. En azindan ben boyle dusunuyorum. O yuzden bu sitenin kurallarina hic alisamayacagim herhalde.. Bana cok oluyor, karsi taraf dediklerime cevap vermek yerine "sen soylesin, boylesin, sen bilgisiz, sen cahil, sen saygisiz... vb." diye basliyor, gormezlikten gelip hala konuyu tartismaya devam etsem, karsit fikirleri curutmeye devam etsem bile hoooppp ikimiz de banlaniyoruz. Polemik... Ustelik polemigi cikaran bile ben olmus oluyorum, fikrimde israr ettigim icin... Yorum yaz, kimseye cevap verme git... boyle olursa sorun yok galiba.. Bu da siyasetin ruhuna aykiri. Valla benim isim de zor KKde...:KK43:

Ahhh Saraylim ne çekiyorsunuz elimizden:KK14:

İşte sizinde sitede yanıldığınız nokta fikir çürütme kısmı.
Üye varolan iktidarı istiyor, üstüne gidip sizin iktidar var ya şöyle, Başbakan böyle demek üyenin düşüncesini değiştirmiyor, siz fikir çürütürken sizce yanlış olanları kendiniz ve sizin gibi düşünenlere ispat etmiş, düşüncenizin doğruluğunu teyit etmiş oluyorsunuz fakat karşı görüş için sizin yazdıklarınız birşey ifade etmiyor, nasıl sizin için onların yazdıkları makbul gelmiyorsa:KK39: pek kıymetli birinin sözünü kullanacağım bilen bilir bu sözü:-)

Tez- Antitez kapışması siyasette yalnızca kavga getirir. Yazdım ama telif hakkı ister mi acabao_O

Konuyu dağıttım, özür dilerim:KK43:
Dava sonucuyla ilgili devam edelim.

Ahhh Saraylim ne çekiyorsunuz elimizden:KK14:

İşte sizinde sitede yanıldığınız nokta fikir çürütme kısmı.
Üye varolan iktidarı istiyor, üstüne gidip sizin iktidar var ya şöyle, Başbakan böyle demek üyenin düşüncesini değiştirmiyor, siz fikir çürütürken sizce yanlış olanları kendiniz ve sizin gibi düşünenlere ispat etmiş, düşüncenizin doğruluğunu teyit etmiş oluyorsunuz fakat karşı görüş için sizin yazdıklarınız birşey ifade etmiyor, nasıl sizin için onların yazdıkları makbul gelmiyorsa:KK39: pek kıymetli birinin sözünü kullanacağım bilen bilir bu sözü:-)

Tez- Antitez kapışması siyasette yalnızca kavga getirir. Yazdım ama telif hakkı ister mi acabao_O

Konuyu dağıttım, özür dilerim:KK43:
Dava sonucuyla ilgili devam edelim.

tespit süper. :confused:

Back