Trafik lambası yeşilden kırmızıya geçiş sınav

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
Ya bende idrak problemı var sanırım sınavdada kaldım bıdaha gırecegım pazar. Sımdı yeşil yanıyodu yaklaştım lambaya kadar baktım yanıp sönmüyo bastım geçtim ama tam geçerken sarı kırmızı oldu ve bugün derste de onun korkusu bende ışıklarda yeşil yanıyo gördüm mü korkuyorum. Yeşil yanıp söndümü çok çabuk sarı kırmızı oluyo☹️ acemılık mı desem arkadaşlar ağlıcam ya

Yoo sarı yandığında ardından hemen kırmızı olduğunu biliyorsun zaten. Sarı yandığında yavaşla.

Yoo sarı yandığında ardından hemen kırmızı olduğunu biliyorsun zaten. Sarı yandığında yavaşla.
Çok hızlı oluyo hepsı tam yeşil yanıyo eeee hadı geçmeye ıyıce yaklaştım sarı kırmızı oldu anı fren mı yapacağım

Çok hızlı oluyo hepsı tam yeşil yanıyo eeee hadı geçmeye ıyıce yaklaştım sarı kırmızı oldu anı fren mı yapacağım
O zaman zaten direkt geçiyorsun ve hakkın olmuş oluyor. Zaten lambalar da ona göre tasarlanmış kırmızı yandığında geçit hakkı olan yolda direkt yeşil yanmıyor 3-4 saniye veriyorlar.

İyisiniz hoşsunuz, kırıcı olmak da istemiyorum ama ehliyet sınavınızın her aşaması için ayrı bir konu mu açacaksınız?
Size konu açmayın diyemem ama rica ediyorum her konunuzu bdvye açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X