• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik cezası yedim eve kâğıt gelecek mi?

yenibirsayfa00

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
262
-14
18
Kızlar selam dün yolda giderken trafik polisi durdurdu. Arabanın muayene tarihi geçmiş ve yaptırmamışım hiç farkında değilim. 1500 tl ceza yazdı. Kâğıdı imzaladım. E-devlette veya gib adreslerinde henüz düşmemiş. Eve tekrar kâğıt gelecek mi bilgisi olan var mı?

Kızlar selam dün yolda giderken trafik polisi durdurdu. Arabanın muayene tarihi geçmiş ve yaptırmamışım hiç farkında değilim. 1500 tl ceza yazdı. Kâğıdı imzaladım. E-devlette veya gib adreslerinde henüz düşmemiş. Eve tekrar kâğıt gelecek mi bilgisi olan var mı?
E devlete düşmesi gerekiyor yada araba kimin üstüneyse kna mesaj gidiyor bildiğim kadarıyla

Ben çok park cezası yedim :( Hiçbirinden haberim olmuyordu eve kağıt gelince öğreniyordum. Sonra baktım ceza yiyorum sık sık, e-devletten kontrol ettim. Bazısı eve gelmiş, bazısı gelmemişti. Neye göre bilmiyorum ama hepsi gelmiyor sanırım.

Eve kagit geliyor ama e devlete daha erken dusuyor.

Banka uygulamasindan arac plakasini yazip odeme yapabilirsiniz.

Ancak gib'e dusmemis ceza banka uygulamasina dusmez. Eve eskiden kagit gelirdi simdi geliyor mu bilmiyorum. Aracinizin muayenesini yaptirin.

Gib den araç plakası ve kendi adına yazılan cezaları kontrol et sisteme düşüyor elden yesen de ama yasal süren geçmeden elindeki ceza tutanağı nosu ile ödeme yap bekleme. Muayene için hemen randevu al yaptır . tekrar durdururlarsa 2 ceza gelmez 1 ödenmediyse direk çekilir araç trafikten bilgin olsun

Gib den araç plakası ve kendi adına yazılan cezaları kontrol et sisteme düşüyor elden yesen de ama yasal süren geçmeden elindeki ceza tutanağı nosu ile ödeme yap bekleme. Muayene için hemen randevu al yaptır . tekrar durdururlarsa 2 ceza gelmez 1 ödenmediyse direk çekilir araç trafikten bilgin olsun
Çok teşekkürler gib ve e devlete bakıyorum hala düşmemiş. Muayene için evet randevu alıcam. Peki cezayı elden yedim ya eve yine de kâğıt gelecek mi onu biliyor musunuz?

Back
X