Trabzonda yasayan arkadaslar bakar misiniz?

Merkezde Ayasofya, Atatürk Köşkü, Sera Gölü, Boztepe.

Sümela Maçka'da, ziyarete açıldı.

Uzungöl Çaykara'da, bence overrated.

Çarşıda alışveriş Forum, Uzun Sokak, Kunduracılar.

Zaten alışveriş için Trabzon değil Samsun'dur bence, Trabzon bana hep çok daha pahalı gelmiştir.

Siz Batum'dan girecekmişsiniz ülkeye, Trabzon yerine Artvin-Rize yapın.

Borçka Karagöl'ün en fotoğraflık vakitleri şimdi.

Sise, pusa, yeşile, yaylaya doyarsınız.

Merkezde Ayasofya, Atatürk Köşkü, Sera Gölü, Boztepe.

Sümela Maçka'da, ziyarete açıldı.

Uzungöl Çaykara'da, bence overrated.

Çarşıda alışveriş Forum, Uzun Sokak, Kunduracılar.

Zaten alışveriş için Trabzon değil Samsun'dur bence, Trabzon bana hep çok daha pahalı gelmiştir.

Siz Batum'dan girecekmişsiniz ülkeye, Trabzon yerine Artvin-Rize yapın.

Borçka Karagöl'ün en fotoğraflık vakitleri şimdi.

Sise, pusa, yeşile, yaylaya doyarsınız.
Yaa cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz😍

Trabzonluyum. Trabzonda yaşıyorum. Ama trabzonda yaşamayan arkadaşlar benden çok biliyor maşallah🤣

Sel filan yok şu an burda. Bu 1.

Bu mevsimde akşamları serin olur. Hırka öneririm.

Şana,yomra ya da kaşüstü arap doludur. Bos otel motel pansiyon bulamazsınız .

Avmler ve yaylalar da arap doludur. Haliyle fiyatlar zannettiginizden fazla olacaktır.

Uzungolu görmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Ağzına etmişler. Açık hava avm sinden bi farkı yok. Ve orda da oteller full arap dolu. Amcam gitti kalmaya. Akşam geri geldi. Yer yok diye.

Sümela manastırı gezilir. Fakar havalar yağmurlu. Haliyle çoluk çocuk patika tırmanamazsınız. Aşağıdan yukarıya bakıp eliniz boş geri dönersiniz.

Yaylaları var çok guzel.. Fakat çok yüksek olduğu için. Serin olur. Hırka ve ayakkabı alin yanınıza. Bu yaylalara çıkmak içkn jeep tarzı bir arac tavsiye ederim (eger kiralayacaksaniz)

Gelmişken Akçaabatta köfte yemenizi öneririm.

Kuymak da deneyin derim.

Ama unutmayın. Burası ılıman okyanus iklimi. Her mevsim yağışlı. Bunu göze alın

Trabzonluyum. Trabzonda yaşıyorum. Ama trabzonda yaşamayan arkadaşlar benden çok biliyor maşallah🤣

Avmler ve yaylalar da arap doludur. Haliyle fiyatlar zannettiginizden fazla olacaktır.

Uzungolu görmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Ağzına etmişler. Açık hava avm sinden bi farkı yok. Ve orda da oteller full arap dolu. Amcam gitti kalmaya. Akşam geri geldi. Yer yok diye.

Sümela manastırı gezilir. Fakar havalar yağmurlu. Haliyle çoluk çocuk patika tırmanamazsınız. Aşağıdan yukarıya bakıp eliniz boş geri dönersiniz.

Yaylaları var çok guzel.. Fakat çok yüksek olduğu için. Serin olur. Hırka ve ayakkabı alin yanınıza. Bu yaylalara çıkmak içkn jeep tarzı bir arac tavsiye ederim (eger kiralayacaksaniz)

Kuymak da deneyin derim.

Cok tesekkur ederim😍😍
Kendi arabamizla gelicez anladigim kadariyla bol bol spor ayakkabi sart
Peki oteller doluysa nerede kala bikiriz bi fikriniz var mi?

Cok tesekkur ederim😍😍
Kendi arabamizla gelicez anladigim kadariyla bol bol spor ayakkabi sart
Peki oteller doluysa nerede kala bikiriz bi fikriniz var mi?
Merkezde ya da Akçaabatta yer bulursunuz. Sadece arapların gözdesi olan yerler doludur. Ben de Akcaabattayim. Burası merkeze çok yakındır. Ayrıca burda da tarihi evleri ile ünlü ortamahalleyi görmenizi öneririm. Sahili de güzeldir.

Yine burda seragölü var . Pek etkileyici sayılmaz ama yemek yemeye gitme bahanesi ile uğrarsınız. Yakındır hemen gidilir.

Otellerde kesin yer vardır ama yine de otellerde yer bulamazsaniz bana ulasın. Biz sizin icin bi çözüm buluruz.

G

Kuymak da deneyin derim.

banuyla mehmetin sayesinde youtubede memleketini cok gezdim. Daha dogrusu bimlerini🤦🏻‍♀️😀

Merkezde ya da Akçaabatta yer bulursunuz. Sadece arapların gözdesi olan yerler doludur. Ben de Akcaabattayim. Burası merkeze çok yakındır. Ayrıca burda da tarihi evleri ile ünlü ortamahalleyi görmenizi öneririm. Sahili de güzeldir.

Yine burda seragölü var . Pek etkileyici sayılmaz ama yemek yemeye gitme bahanesi ile uğrarsınız. Yakındır hemen gidilir.

Otellerde kesin yer vardır ama yine de otellerde yer bulamazsaniz bana ulasın. Biz sizin icin bi çözüm buluruz.
Cok tesekkur ederim cok dusuncelesiniz😊😊😊

Otelde kalmak istiyoruz
Zorlu grand otel var tam şehir merkezinde ama pahalıdır söyleyeyim.
Merkezden uzakta uzunkum oteli var.

Alış veriş için kemeraltı diye bir yer var. Otantik bir yer.
Ayrıca avm ler var.

Akçaabat köfte yemeden sakın dönmeyin 😁😁
Ama avm de değil yerinde yiyin.
Gezilecek yer olarak
Kanuni sultan süleyman in evi var, tarihi zağnos köprüsü var. Sümela manastırı var. Akçaabat sahili de çok güzeldir.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.

Zorlu grand otel var tam şehir merkezinde ama pahalıdır söyleyeyim.
Merkezden uzakta uzunkum oteli var.

Alış veriş için kemeraltı diye bir yer var. Otantik bir yer.
Ayrıca avm ler var.

Akçaabat köfte yemeden sakın dönmeyin 😁😁
Ama avm de değil yerinde yiyin.
Gezilecek yer olarak
Kanuni sultan süleyman in evi var, tarihi zağnos köprüsü var. Sümela manastırı var. Akçaabat sahili de çok güzeldir.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin😍😍

Trabzonlu geldi.
En temiz semt beşirlidir burda uzunkum ya da panagia otelde kalabilirsiniz aksular otel de olur. Ayasofya da kahvalt, boztepede manzara çay, atatürk köşkü, akçaabatta yemek köfte ya da balık. Bunlar şehir içinde yapılacak şeyler. Ayrıca beşirlide merkez pide var trabzon pidesi yemeden geçmeyin. Alışveriş yapmak isterseniz forum ve uzun sokak. Biraz daha uzaklaşmak isterseniz ziganaya çıkıp et yiyin orda restaurantlar var yalnız üzerinize mutlaka mont alın. Sümela da bu civarda maçkada aynı gün içinde gezebilirsiniz. Tüm bunlar için 3 gün yeter de artar.

Back
X