tonya ben bugün gittim karadeniz hastanesine.6 ay önce izvitro maturasyon dedikleri bir tedaviye almışlardı beni. o zaman onlar o tedaviyi ilk kez uygulayacaklardı. benimle beraber sanırım 7 kişiyi aldılar. tüp bebekten farklı bir yöntem.yumurtaları olgunlaşmadanntopluyolar ve dışarda olgunlaştırarak embriyo yapıyolar.bizimde 4 embriyo vardı o zaman. ama transfer zamanı endometriyal hperplazi çıktı bende yani rahim kalınlaşması. bu sebeple tarnsferim yapılmadı. embriyoları dondurduk.bugün adetin 3 günü gittim doktor rahim iyi dedi. pazartesi tekrar gidecem. ama doktorun sölediğine göre biz bu tedavinin ilk grubuydukya cok basarılı olmamış. yani donmuşlar ne durumdadır sen düşün.şimdi transfer zamanı embriyolar iyiyse veya kaç tane sağlam kalırsa transfer edecek. ama emriyoların işşi bitikse başka bir ay tedvi edecek. anlayacan bende durum karışık.bu tedavidende açıkcası hiç umudum yok.inş. doktorlar bize karşı dürüst olur ve embriyolar kötüyse transfer etmezler. çünkü boş yere umutlanmak istemiyorum. bu kadar yeter canım başını şişirdim....