Trabzonda Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar.

tonya bende karadeniz hastanesinde bir kez aşılama yaptırdım.bende pcos var.ama olmadı maalesef. senin bahsettiğin doktorun muayene ücreti ne kadar ve muaynehanesi nerde bilgi verirsen sevinirim.

canım k.t.ü de ve çok ilgili dr.120 ytl ücret dışında ücret talep etmiyor ve inan çok ilgili cep tel.numarasını bile verip sorularına cevap verebiliyor.1 aşılamam tutmadı ama olsun 2.aşılama için tekrar gitmeyi düşünüyorum.nisan ayında eger bu da olmazsa tüp bebek için karadeniz e gidmeyi düşünüyorum şafak bey e sormak istediğin konularda yardımcı olurum.

allah yolunu açık etsin umarım dilediğin gibi olur nerede oturuyorsun

teşekkürler çok saolun iyi dilekleriniz için vakfıkerbide oturuyorum...

kızlar bende bugun bir arkadaşın tavsiyesi üzerine marincap (balık yağı)diye yeni bir ilaca başladım arkadaş ilacı denedikten sonra hemen hamile kalmış.....

Tesadüf olmuştur heralde Tonyacım bende balık yağı hapı kullandım zamanında :KK66:
Balık yiyemiyordum o zamanlar.Balığın kadın üremesi üzerinde nasıl bir etkisi varmış ki?
Sen kullan yine de bakarsın sebep olur sana da.

Kızlar bu ay HSG çektireceğim için aşılama olmaz dediler.nedenini bilen varmı?

canım çünkü hsg de verilen ilaç kadının o ay hamile kalmasını engelliyor ama film den hemen 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalan çok duydum hayırlısı olur inşallah.iyi şanslar:nazar:

tonca canım mesajını yeni gördüm. ben perşembe karadeniz hastanesine gideceğim. adetimin üçüncü günü. yeni tedavi için doktorla görüşecem.gelişmelerden haberdar edrim.

karabiber hayırlı haberlerini bekliyorum.dr.kim?
bende k.t.ü prof mehmet özeren var bende tedavi görüyorum ama seni de çok merak ediyorum.

sehercim trabzonlu ve tonyalı değilim memur olarak atandık 1 sene oldu.
2 sene sonra tayinimiz var yine ama tonyayı çok seviyorum iyikide buraya çıkmış tavinimiz.

tonya ben bugün gittim karadeniz hastanesine.6 ay önce izvitro maturasyon dedikleri bir tedaviye almışlardı beni. o zaman onlar o tedaviyi ilk kez uygulayacaklardı. benimle beraber sanırım 7 kişiyi aldılar. tüp bebekten farklı bir yöntem.yumurtaları olgunlaşmadanntopluyolar ve dışarda olgunlaştırarak embriyo yapıyolar.bizimde 4 embriyo vardı o zaman. ama transfer zamanı endometriyal hperplazi çıktı bende yani rahim kalınlaşması. bu sebeple tarnsferim yapılmadı. embriyoları dondurduk.bugün adetin 3 günü gittim doktor rahim iyi dedi. pazartesi tekrar gidecem. ama doktorun sölediğine göre biz bu tedavinin ilk grubuydukya cok basarılı olmamış. yani donmuşlar ne durumdadır sen düşün.şimdi transfer zamanı embriyolar iyiyse veya kaç tane sağlam kalırsa transfer edecek. ama emriyoların işşi bitikse başka bir ay tedvi edecek. anlayacan bende durum karışık.bu tedavidende açıkcası hiç umudum yok.inş. doktorlar bize karşı dürüst olur ve embriyolar kötüyse transfer etmezler. çünkü boş yere umutlanmak istemiyorum. bu kadar yeter canım başını şişirdim....

canım ne demek herzaman dertlerimizi paylaşabiliriz.ALLAH hakkımızda hayırlısnı nasip etsin ayrıca msn de görüşmek isterim.eger sakıncası yoksa tabi.

X