- 30 Haziran 2013
- 21.180
- 16.778
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
canım trabzonda perinataloji uzmanı bulabıldın mı kımse yazmamıs ama ?Trabzondan kimse yok mu
Yazmamis trabzona da gitmedim zaten size de lazim micanım trabzonda perinataloji uzmanı bulabıldın mı kımse yazmamıs ama ?
Merhaba trabzonda varmı perinotoloji yada çok iyi bi dr tavsiyesine ihtiyacim var tekrar eden gebelik kayıplarim var benimde onun için iyi bi doktora ihtiyacım var bildiginiz varmitrabzon da tedavı olmayı dusunuyorum yuksek rısklı gruptayım dr arıyorum yardımcı olur musunuz
süleyman güven ve eşini biliyorum cnm ulaşabılırsen bı ulaş onlaraMerhaba trabzonda varmı perinotoloji yada çok iyi bi dr tavsiyesine ihtiyacim var tekrar eden gebelik kayıplarim var benimde onun için iyi bi doktora ihtiyacım var bildiginiz varmi
Dün netten araştırdım biraz canim bu dr ktü farabide sanırim ben giresundayim randevu alip gitmem lazim hiç bi bilgim yok nasil 4andevy alabilicegime dair mhrs sistemindede yok baktımsüleyman güven ve eşini biliyorum cnm ulaşabılırsen bı ulaş onlara
ben de rizeliyim tokatta yasıom tedavımı orda olup rızede gecırcektım hamılelıgı onları bulmustum suleyman beyın özelı vardı o zaman sen fakulteyı ara bılgı al bu drlardan muayene olmak ıustıyorum de özel muayene edebılıyorlarDün netten araştırdım biraz canim bu dr ktü farabide sanırim ben giresundayim randevu alip gitmem lazim hiç bi bilgim yok nasil 4andevy alabilicegime dair mhrs sistemindede yok baktım
Tamam canim teşekkür ederim bilgi verdigin için çok saolben de rizeliyim tokatta yasıom tedavımı orda olup rızede gecırcektım hamılelıgı onları bulmustum suleyman beyın özelı vardı o zaman sen fakulteyı ara bılgı al bu drlardan muayene olmak ıustıyorum de özel muayene edebılıyorlar
Ben ulaşmaya çalışıcam canım ben o testleri yaptırdım 2 tane gebelik kaybım var ilkide büyüktü bebegimin nedenleri belli degil o yüzden gebe kalmadan önce gitmek istiyorum ordu ve giresunda bu anlamda gelismemis ilk bebegimin detaylı testi genetigi bile bakilmamis düsunun neden kaybettigimi bilmiyorum o yüzden güvenmiyorum burdaki hastanelere belki nedeni bilinseydi bu kadar soru işaretleriyle dolmazdı kafamda..günaydın arkadaşlar bende trabzonda yaşıyorum bende kimyasal gebelik yaşadım 1 kez ve kromozom testi yaptırdım düşük yapanların kesinlikle yaptırması lazım boşa kürek çekmemk içn kaşüstü hastanesinde yaptırdım riskli gebelik içinde farabiye gidin kesinlikle hocalar artık hasta bakıyor ücret ödeniyor telefonlada alınıyor diye biliyorum
Amin canim saol pıhtılaşma karyotip analizi onlari yaptırdım temiz cıktı onlar cok sükür o testleri bile gittim baska sehirde yaptirdim onu bile beceremediler burda.Allah iyi insanlarla doğru insanlarla karsilaştırsın hepimizi kimse keyfinden gitmiyo hastanelere...rabbim hepimizin sifasini versin yardımcısı olsun.ne kadar umursamazlar ya belki pıhtılaşma sorunun var bilmiyorsun küçük bir sorun yüzünden yeniden kayıp yaşayacaksın Allah korusun Allah merhametli vicdanlı dr larla karşılaştırsın inşallah hepimizi bencde üni hastneleri ayrıntılı bakıyor Allah yardımcın olsun canım
kayıplarının sebebı ne cnm ben de oyletydım 3 kaybım vardı 2 sı buyuk bırı 6 altı haftalık bı de kımyasal yasamıstımTamam canim teşekkür ederim bilgi verdigin için çok saol
Sebebini bilmiyorum işte canim o nedenle iyi bi dr arıyorum ilk gebeligim 23 haftalıkken hic bir sorun yokken 2 hafta geriden gelmeye başladi gelişimi son 10 gün içerisinde ne olduysa oldu dra gitti kontrole kalbi durmuştu dogum yaptim sancıyla bebegin neden kalbi durdu bilmiyorum detaylı inceleme yapılmamıs sadece patolojisi geldi ondada neden oldugunu acıklayan bisey yoktu.2.bebegimdede 3 ay önce kaybettim 9 haftalıktim gelisimi yine gerideydi kalp atimi yavaştı ve kaybettim genetik testlerim pıhtilaşma testlerim temiz cıkti yaptırdım nedenini bilemiyorum işte sıkıntım o benimde korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan o yuzden iyi bi dr arıyorum daha doğru yol alabilecegim doğru yönlendiricek birine ihtiyacim var belki benimle alakalı bi sebeptendir bunu tespit edebilicek tecrübede bi dr olabilir diye düsunüyorum.kayıplarının sebebı ne cnm ben de oyletydım 3 kaybım vardı 2 sı buyuk bırı 6 altı haftalık bı de kımyasal yasamıstım
ay ınsallah bulunur yaaa benım de 23 hfatalık 16 haftalık ıkı kaybım var benımkı bulundı rahım agzı yetmezlıgıymıs meger su aN dıkıs var rahım agzım da bebegımı dıkıs tutuyo yanı yoksa yıne 23 24 de dogardıSebebini bilmiyorum işte canim o nedenle iyi bi dr arıyorum ilk gebeligim 23 haftalıkken hic bir sorun yokken 2 hafta geriden gelmeye başladi gelişimi son 10 gün içerisinde ne olduysa oldu dra gitti kontrole kalbi durmuştu dogum yaptim sancıyla bebegin neden kalbi durdu bilmiyorum detaylı inceleme yapılmamıs sadece patolojisi geldi ondada neden oldugunu acıklayan bisey yoktu.2.bebegimdede 3 ay önce kaybettim 9 haftalıktim gelisimi yine gerideydi kalp atimi yavaştı ve kaybettim genetik testlerim pıhtilaşma testlerim temiz cıkti yaptırdım nedenini bilemiyorum işte sıkıntım o benimde korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan o yuzden iyi bi dr arıyorum daha doğru yol alabilecegim doğru yönlendiricek birine ihtiyacim var belki benimle alakalı bi sebeptendir bunu tespit edebilicek tecrübede bi dr olabilir diye düsunüyorum.
Himm senin durumunu duymuştum canim daha önce dikişle atarak çözülüyomuş o iş bunu nasıl anladilar peki vajinal muayeneylemi?düşükmüydü bide seninkiler,benimkiler düsuk degildi kanamam dahi olmamıştıay ınsallah bulunur yaaa benım de 23 hfatalık 16 haftalık ıkı kaybım var benımkı bulundı rahım agzı yetmezlıgıymıs meger su aN dıkıs var rahım agzım da bebegımı dıkıs tutuyo yanı yoksa yıne 23 24 de dogardı
23 haftalık zaten dusuk olmuyo erken dogum oluyo benım de hıc kanamam olmadı ıkısınde de suyum geldı cocugun kalbı durdu aldılarHimm senin durumunu duymuştum canim daha önce dikişle atarak çözülüyomuş o iş bunu nasıl anladilar peki vajinal muayeneylemi?düşükmüydü bide seninkiler,benimkiler düsuk degildi kanamam dahi olmamıştı