• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon trabzonda lazer epilasyon merkezi..Acil Yardım

LAVXIXNYA4134

mutluluk=kızım ve kocişim
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
3.870
3
116
Diğer
bu topici uzun zamandır takip ediyorum..
bende genital+koltukaltı lazer düşünüyorum..
2 yerle görüştüm ama kararsızım..
trabzonda ii bir lazer epilasyon merkezi arıyorum..
yardımınız için şimdiden teşekkürlerrr
a.s.

ne kadar fiyat verdiler size?
bide sanırım siz oranın yerlisisiniz..
ben biraz uzak olduğum için trabzona tam bilmiyorum..
ilgililerdir inşallahhhh

canım ben estee lazer e gidiyorum trabzonda,koltuk 50 genital 150 idi ben başladığımda.tüy azaldıkça daha az veriyorsun tabi,ben en son 100 verdim.bir de çapar klinik var,ora da iyi diye duymuştum.

ben sadece aya ve flormedi duydum estee tam olarak nerede bide flormedle ilgili bilgin varmı
flormedde koltuk altı 45 genital 120
seanslarda indrim var ve 15 gün sonra kontrol varrmış
yarın gidicem eğr memnun kalmazsam esteeyi araştırırım..
çok teşekkür ederim canım ...

bende bugün estee lazere başladım ve memnun kaldım dokotro hanım ilgilendi benimle ..
umarım kurtulurum şu tüylerden...

arkadaşlr ben trbzonda este lazer epilsyona gttm 1 sean ama sanki bana iyi bir yer değilmiş gibi geldi ve bi kaç araştrma falan yaptım şimdi aya klinğe gidicem hem este de 150 aya klnikte 120 genital bölge için ve 4. seanstan sonra %10 indirim valla bilmiyorum o kadr para veripte sonuç alamaktan korkuyorum açıkçası bide çapar estetik var ama bilmiyorum orası nasıl.?

ilk başta sanki işe yaramıyormş gibi geldi bana. ama şimdi baya azaldığını gördüm. ben tüm bacak, kol ve koltuk altını 600 e anlaştım.her seansta biraz da indirim yapıyor. diğer yerleri bilmiyorum ama burayı tavsiye ederim

bende esteeye gittim 2 seans bu ay seansın süresini uzattım tüyler tamamen çıktı bende aya kliniğe mi gitsem acaba selim komarında ii olduğunu duydum çok kararsızım ya:((

Kızlar bende bu konuda takıpcınızım.Yalnız genital bölgede zararı olmaz degılmı lazerin.Birde nasıl yaptıracamm korkusu var :) Deneyımlerınızı bızımle paylaşırsanız biraz daha gönüllü olacagım sanırım.

trabzonlu canım valla ben doktoruma da danıştım bi zararı yok dedi rahim çok içerde lazer ışığı okadar derini görmüyor canım
genital bölgeye gelince önce bende çok çok utandım ama onlar çok profosyeneller utanılmayacak bişey olduğunu anladımbide uygulamayı bayanların yapması tercihim oldu benim çok daha rahat ettim açıkçası...
gonzales dediğin yeri duydum canım çok met ettiler ama ben estee de karar kıldım 2 seans gittim fakat içim çok rahat değil açıkçası 2.uygulamayı doktor hanım değil de ordaki bayanlar yaptı tüyler ilk seansa göre daha .ok çıktı bende değiştirmeyi düşünüyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back