- Konu Sahibi gamzelimasi
Trabzon da burun estetiği olanlar deneyimlerini ve hangi doktoru neden tercih ettiklerini paylaşabilir mi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun cevabini bende merak ediyorum
ben size kötü deneyim yaşamış biri olarak söyleyebilirim isim yazabiliomuyuz bilmiorum ama ilk ameliyatımı ben istanbulda olmuştum o güzeldi ama eğrilik vardı onu düzelttirmek için trbzonda doktor Mustafa .kk..kk..kk..kk..kk.a ameliyat oldum burnumu kocaman yaptı sonra düzeltmesini istedim burnumu tam anlamıyla mahvetti. O felaket burnumu İstanbulda Emre İlhan düzeltti çok şükür . Onun dışında Umut Topal'ı biliosunuz arkadaşım ona yaptırdı sonuç yine kötü :s yani ben kısaca şunu söylemek istiyorum Trabzonda bu iş olmuyor arkadaşlar iyi araştırın derim )
Kızlar KATÜ' de Prof.Dr.Ümit Naci Çelik hakkında bilgisi olan veya ona ameliyat olmuş kimse var mı ?
şekerler trabzonda duyduğum yok ancak samsun da op.dr. Halit urgan var.1 ay önce amelliyat oldum şekil bozukluğum vardı.ameliyat öncesi gerekse amliyat sonrası gayet ilgili ve her soruma ayrıntılı açıklayıcı bilgi vermesi...trabzon ile samsun arası çok yok bence samsun medicana hastanesi op.dr.halit urgan la görüşmeni tavsiye ederim kesinlikle.
bak tısttımm şimdi!
Emre bey çok iyi namıı aldı yürüdü
trabzon'da başka bir şehirde olmak qibi bir şansım yok benim :/
araştırmaktan da bıktım usandım o da var yanii pc'yle yapışık yaşıyoruz
Bence o şansı yaratmaya bak cnm çünkü Trabzonda olursan ilerde revizyona ihtiyacın olacak bence sonra mecburen istanbula gidiceksin. Eksiksiz olarak söylüorum trabzonda estetik olan çok arkadaşım var hepsi farklı doktorlar akrabalarımda var hatta hepsinin revizyona ihtiyacı var memnun bir kişi bilmiorum inanki. Sonradan üzülme diye söylüorum ne yap ne et İstanbulda bi şans yarat kendine
yorumun için çok teşekkür ederimmm qüzel insan.. Haklısın ...başka carem yok :'( benim verebileceğim ameliyet ücretini istanbul'da hiç bir doktor yapmazz.. devlet hastanesinde olacağım.. doktoruma da karar verdim şimdi zamanını bekLiyorum, maddii gelirimi tamamladıqımda görüşmeye qideceğim tahminime göre ekimin 3o'u ya da kasımın ilk qünlerinde ameliyat olurum..
bana dua eder misin herşey yolunda , benim istediğim gibi gitsin :'(
yorumun için çok teşekkür ederimmm qüzel insan.. Haklısın ...başka carem yok :'( benim verebileceğim ameliyet ücretini istanbul'da hiç bir doktor yapmazz.. devlet hastanesinde olacağım.. doktoruma da karar verdim şimdi zamanını bekLiyorum, maddii gelirimi tamamladıqımda görüşmeye qideceğim tahminime göre ekimin 3o'u ya da kasımın ilk qünlerinde ameliyat olurum..
bana dua eder misin herşey yolunda , benim istediğim gibi gitsin :'([/QUOTE
Yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum. Oldunuz mu siz ameliyatınızı? Nasıl geçti ? Kime oldunuz? Şimdi nedir durumunuz? Memnun musunuz?
bana dua eder misin herşey yolunda , benim istediğim gibi gitsin :'(
onur sümere ameliyat olmuşsunuz bende olmayı düşünüyorum,memnun kaldınız mı?mesaj sayım dolmadığı için size mesaj atamıyorum,öncesi ve sonrası resimlerinizi görmem mümkün mü?
Trabzon da burun estetiği olanlar deneyimlerini ve hangi doktoru neden tercih ettiklerini paylaşabilir mi...