Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktorlarla görüştünüz acaba? Trabzon da olabilirliği benim için her yönden daha iyi ama beklentileri karşılayacak doktor seçeneği kısıtlıdır muhakkak.Ben bir kaç doktorla görüştüm ve bu işin Trabzon'da olmayacağına karar verdim.İmkanınız varsa şehir kısıtlamasına girmeden diğer illeri de değerlendirmeniz daha mantıklıca.
Öneri üzerine mi bu doktorda karar kıldınız? İnş gönlünüzce olur olduktan sonra da düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Benim de öyle sağ kemikte deviasyon var ömer bey ikisi de halledecegini söyledi ben şehir ďisindan gelecegim bir de umarım beklentimi karşılar
Ben de internetten okuduğum kadarıyla Ömer bey fazlaca da ameliyat yapıyor şekil olarak kötü olacağını düşünmüyorum şahsen burnunuzun. Benim için sağlık kısmı daha öncelik çünkü sağlık yönü olmasa ameliyat olmazdım ama sağlık önemli dediğim için şekil de nolursa olsun diyemiyorum yüz sonuçta. Medicalparktaki doktorun ismini hatırlıyor musunuz acaba? Özel olmayacaksa yaşadığınız şehir neresi ? Fiyat olarak Ömer beyin ortalaması nedir acabaTrabzon da okuyorum öneri değil internetten araştırdım yorumlarını okudum kbbciler estetik kısmı gerçekten yapamiyorlar bos bi surat oluyor 2 kuzenim de yaşadığım şehirde ameliyat oldu birinin yamuk kaldı birinin şekli istediği gibi olmadı bu yüzden trabzon a yöneldim medicalpark da bir plastik cerrah daha varmış o da iyimiş sanırım ama ben ömer bey'den randevu aldım cuma günü ameliyat olacağım bi aksilik olmazsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım tabi ama söyle söyleyeyim burnum hafif kemerli ve ucu da hafif düşük çok zor bi burun yapısı değil kötü olursa gerçekten çok uzulecegim
Mustafa Çapar,Ömer ambarcıoğlu ve Muhammet erkan..Moral bozmak istemem ama üçünde de tatmin olamadım..Benim de planlarım değişti.Trabzon'da aklıma yatan doktor muhakkak olur diye düşünmüştüm..Eski hastalarıyla özellikle görüşün ve öyle karar verin bence.Burun ameliyatı basit bir şey değil.Hangi doktorlarla görüştünüz acaba? Trabzon da olabilirliği benim için her yönden daha iyi ama beklentileri karşılayacak doktor seçeneği kısıtlıdır muhakkak.
Evet karışıyor insan İstanbul fikri de gayet mantıklı zaten. İstanbul için araştırma yaptınız mı ? Savaş sarı ismine de çok rastladım yorumlarda şu an İstanbul da bi fikriniz var mı onunla ilgili deMustafa Çapar,Ömer ambarcıoğlu ve Muhammet erkan..Moral bozmak istemem ama üçünde de tatmin olamadım..Benim de planlarım değişti.Trabzon'da aklıma yatan doktor muhakkak olur diye düşünmüştüm..Eski hastalarıyla özellikle görüşün ve öyle karar verin bence.Burun ameliyatı basit bir şey değil.
bende trabzonda amaeliyat olmayı düşünüyorum fakat benim sadece burun ucu ameliyatı ne kadar fiyat olarak bi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyimMerhaba ben ömer ambarcıogluna gelecek hafta ameliyat olacağım siz neden Trabzon'da olmaktan vazgectiniz
Rize de çalışıyor diye biliyordum..Hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım ben de..Yaptığı burunlara bakmıştım.Hastalarıyla irtibata geçmedim...Çok araştırma yapınca da insanın kafası karışıyor açıkcası.Seçim yapmak da zor.Benim aklımda Muhammet Dilber bey var ama.Evet karışıyor insan İstanbul fikri de gayet mantıklı zaten. İstanbul için araştırma yaptınız mı ? Savaş sarı ismine de çok rastladım yorumlarda şu an İstanbul da bi fikriniz var mı onunla ilgili de
Evet yelpaze çok geniş benim de aklım karıştı açıkçası İstanbul seçeneğini bile düşünmeye başladım. Muhammet beyi araştırmalar mı buldunuz tavsiyeyle mi hastalarıyla görüştünüz mü acaba ben de bir inceleyeceğim. Dediğim gibi şekil kadar sağlık kısmı da önemli iyi bir nefes almak. İkinci kez bir ameliyat geçirmek istemiyorumRize de çalışıyor diye biliyordum..Hakkında olumsuz bir yoruma rastlamadım ben de..Yaptığı burunlara bakmıştım.Hastalarıyla irtibata geçmedim...Çok araştırma yapınca da insanın kafası karışıyor açıkcası.Seçim yapmak da zor.Benim aklımda Muhammet Dilber bey var ama.
Emre İlhanla ilgili de olumlu yorumlar okudum sanırım fiyatlar pahalı bayaEvet yelpaze çok geniş benim de aklım karıştı açıkçası İstanbul seçeneğini bile düşünmeye başladım. Muhammet beyi araştırmalar mı buldunuz tavsiyeyle mi hastalarıyla görüştünüz mü acaba ben de bir inceleyeceğim. Dediğim gibi şekil kadar sağlık kısmı da önemli iyi bir nefes almak. İkinci kez bir ameliyat geçirmek istemiyorum
Evet yelpaze çok geniş benim de aklım karıştı açıkçası İstanbul seçeneğini bile düşünmeye başladım. Muhammet beyi araştırmalar mı buldunuz tavsiyeyle mi hastalarıyla görüştünüz mü acaba ben de bir inceleyeceğim. Dediğim gibi şekil kadar sağlık kısmı da önemli iyi bir nefes almak. İkinci kez bir ameliyat geçirmek istemiyorum
İnşallah ilerleyen Zaman'da da o şekilde devam eder, tamamen mi bayıldınızMerhaba ben geçen hafta Cuma günü Ömer Ambarcıoğlu'na ameliyat oldum. Henüz bir şey söylemek için çok erken fakat ben sonuçtan şu an çok memnunum uzun vadede ne olur bilmiyorum. Burnum yüzümle uyumlu çok doğal oldu kendimi başından beri hiç yadırgamadım. Alçı çıktığında dahi tuhaf gelmedi. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.