• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon taraftarı sahaya indi, hakemi dövdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Trabzon taraftarı sahaya indi, hakemi dövdü
24.04.2016 - 22:15 | Son Güncelleme: 24.04.2016 - 22:15

trabzon-taraftari-sahaya-indi-hakemi-dovdu-1461524382.jpg

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 86.dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribününden sahaya giren bir grup taraftar futbolculara saldırmaya kalktı bu arada 6.hakem Volkan Bayarslan bir taraftarın tekme tokat saldırısına uğradı.
Karşılaşmanın 86. dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribünlerinden bir grup taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara müdahele etti. Karşılaşma 89.dakikada yarım kaldı. Sahaya giren bir taraftar maçın 6. hakemi Volkan Bayarslan'ı tekme tokat dövdü. Araya giren güvenlik görevlileri Bayarslan'a taraftarın elinden zor aldı.

Hakem Bülent Yıldırım arkadaşlarını ve futbolcuları soyunma odasına yönlendirirken güvenlik güçleri sahaya giren diğer taraftarları durdurmaya çalıştı. Bu arada bir taraftar bayrak direğinde yer alan Fenerbahçe bayrağını söktü ve yerine Trabzonspor atkısı taktı.

tara.jpg

Etiketler : ts fb hakem dayak,trabzon taraftarı hakemi dövdü,
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/364340.aspx

Son düzenleme:
Heryerde şiddet var tecavüz ölüm var
Bir de dışarıdaki itibardan söz ederiz
Birileri sormaz mı bu olanlar nedir

noluyor yaw, neden bu konuda bu kadar ziyaretçi var:KK53::KK53::KK53:

5-0 biter diye iddiamız vardı oğlumla . Son dk larda olan oldu:KK12:

Hayır neyin saldırısı bu ?

Zaten 4-0 kaybettiğin maç , birde üstüne takımın ceza alacak .

Öyle tribün cezası falan değil , hapis cezası olmalı .

Neyse biz önümüzdeki maçlara bakalım , birde Bjk nin puan kaybına:KK49:

zırhlı araçla havalanına götürülüyor fb oyuncuları, geçen sene yapılanlar ortada, federasyon bence trabzon fb maçlarını trabzonda oynatmamalı artık
Chess gecen sene baskanlari hakemi rehin almıştı bir de sag duyulu davrandi diye tebrik edilmisti.

Hepsini gectim gecen sene yine mac donusu Fenerbahce otobus soforunu hedef alarak kursun sıkıldı orada. Tum futbolcularin canina kastedildi.Direkt futboldan men etsinler. Insan canindan kıymetli mi su oyun?

Her trabzon maçında ayni hikaye. Gecen sene de bi macta bunlarin baskanlari hakemi rehin almıştı da bi ceza almamisti. Her sene tüm Trabzona mal etmemek gerek diye diye sonunda birini öldürecekler o statta.
Başkan birde kadınlara laf dokunduran cümleler kurmuştu yanılmıyorsam, tam hatırlayamadım, hatırlayan varsa yazar, bunlar taraftar falan değil resmen holigan:KK12:

Başkan birde kadınlara laf dokunduran cümleler kurmuştu yanılmıyorsam, tam hatırlayamadım, hatırlayan varsa yazar, bunlar taraftar falan değil resmen holigan:KK12:
Kadin gibi yaşayacağıma erkek gibi ölürüm mü ne oyle bi sey demişti. O adam hicbi ceza almadi. Otobüsü kursunlayanlar bulunmadı ondan onceki maclari tatil ettiren taraftarlar hakkinda işlem yapilmadi. E bunlarin olmasi normal yani. Adam bakiyor cezası yok aynen devam ediyor.

Bugun sahaya atlayan zevat da 5 metre yukseklikten atlıyor. Hirsa gözü donmusluge bak

Kadin gibi yaşayacağıma erkek gibi ölürüm mü ne oyle bi sey demişti. O adam hicbi ceza almadi. Otobüsü kursunlayanlar bulunmadı ondan onceki maclari tatil ettiren taraftarlar hakkinda işlem yapilmadi. E bunlarin olmasi normal yani. Adam bakiyor cezası yok aynen devam ediyor.

Bugun sahaya atlayan zevat da 5 metre yukseklikten atlıyor. Hirsa gözü donmusluge bak
Heh evet öyle bir cümleydi, ben pek takip etmiyorum futbolla ilgili haberleri, bir tek hakemi rehin almalarını biliyorum, resmen rehin alınmış bir hakem varken hiçbirşey yapılmamış olması çok düşündürücü:KK12:
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen normalde bu gibi durumlarda seyircisiz maç cezası falan verilmiyor mu? Bu kulübün ayrıcalığı ne, istediklerini yapıp ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar:KK20:

Ya ben bunu zaytung sanmıştım ama gercekten böyle ifade vermis.
Kafalarinin nasılbir calisma sekli var ? Incelenmeli valla

Twitterda gordum bende.Ne kadar dogru bilmiyorum.Adam hala.burasiii trabzoonn diye bagiriyordu tutuklandiginda.Hayir yani biz de çankırı diye iddia etmiyoruz ki :D

Back