- 29 Ocak 2023
- 14
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi hayalimsin sen
Cavit hoca mıBenim doktorum da 1 seneden beri gdıorum cok sevdgin hocam allah ondan razı olsun hersey için sağlığıma kavuşturdu
Sorununuz neydi
Çok güzel sizin adınıza sevindim tüp bebek tedavisindemisiniz şuanBenim yumurta rezervim düşük kalitesi düşük ondan bana prp yapıldı yumurtalarımı gencleştrdi
Ben de histereskopi oldum Cavit hocayaBenim yumurta rezervim düşük kalitesi düşük ondan bana prp yapıldı yumurtalarımı gencleştrdi
İnşallah hayırlısıyla tedavinize başlarsınız güzel sonuçlar alırsınız Rabbim kucağınızı doldursun inşallahEvt adet olmamda baslnck histeroskopi den sonra bnde ara ara knama oldu 2 3 gun surdu prd den sonra lucrin iğnesi vuruldu o sanırı geciktirdi olmam gerekıodu olmadım olumca 2 3 gunu gdıcem tedaviye bşlnck iğnelrre felan saolun tşk ederim allahım bnada nasip etck inş bn 11 senedem beri cocugum olmuo bu sebeblrden dolayı
Ben de 37 yaşındayım iki düşük yaşadım biri doğal birisi aşılama rahimde perde vardı histereskopiyle o alındı 10 senedir ben de daha anne olamadım şuan adet olamayı bekliyorum dinlenme aşamasındaydım adetle başlayacağım inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınSenin sorunun neydi bn 35 yasındyım o yuzden bna acele etmemiz gerekio dedi bazılrınki çıkıo bnım ki dsuo bnım de böle sorunum var 35 ysındn sonra daha olunmuo acele etmememiz gerekıo dedi bnde 1 sene olck bunlrla uğraşıom allahım bnada nasip etck inş o anne duygusu bnde ysıcam inş
Amin inşallah olacak inşallahAmin inş allah hakkımda hayırlısı versin inş ins sizde güzel sonuclar alırsınız allahım sizede nasip eder inş
Aynen Cavit hoca alanında iyi başarılı bir doktorHm cok gcmiş olsun cavit hocaya güven ona glmekle çok sanslısın allahım sanada banada nasip etck inş sonu güzel olsum inş bn inanıorum sende guzel sonuclar alcksın inş
Aynen öyle memnunum ben de hayırlısı bakalım olur inşallahEvt sadece sabır ilk once Allaha sonra cavit hocaya guven grckten cok ii bi insan cok ii bi hoca hm kadının iç güdüsünden anlıo hem psikolojinde anlıo iiki glmişssin banada ordudaki dr lar ameliyat olma ssnin cocuğun olur yumurtalarını heba etme hep öle dediler bnı basından atmk için ii ki glmişim nasipim burasiymiş bn herseyi burda öğrendım