Trabzon kaş üstü tüp Bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp tutanlar varmı yardımcı olurmusunuz kızlar

Ben ordudan gidip geliyorum 25 ocakta gldim bna baktı çikolata kisti var dedi bu kotu huylu dedi rahmini alcaz dedi kanser ihtimali var dedi ilk once senin sağlığın sonra cocuk dedi seni ameliyat ypıcam dedi bn cok ağladım cok morelım bozuldu 14 şubatta ameliyat oldum 4 saat klmişim sol yumurtalığımı tüpümü çikolata kistini aldı sağ yumurtalarımada gecmiş onuda kazıdı patolojiye gitti sonucum iyi huylu cıktı allah hocamdn razı olsun 3 ay deneyin dedi olmadı tüp bebek denicez dedi rahim filmi cekıldim hidrosalpinks tüp tıkanılı varmış ilk tüp bebek denedim kndılığınde 2 di sonra 3 oldu gelişmedi bu tüpden dolayı 25 temmuzda ameliyt oldum laporoskopi sağ tüpüm alındı tüp benım bağırsağa ypışmiş ondan transferim gerckleşmedi 2 tüp bebekte kndılığınde 3 oldu sonra iğnelerle 4 5 oldu yumurtalrım toplandı 5 yumurta toplandı 4 birlşti 3 glişti bi glişimi durdu 2 si koydu hocam hersey ii ydi gebelik testim negatif oldu sonra bn genetik ve ramotoloji gnderdi genetik cıkmadı ramotoloji temiz çıktı lupus değerim biraz yuksek cıkmiş onun için deltacortil kan sulandırıcı verdiler onu kullanıorum histeroskopi oldum hafif rahim eğikliği varmiş o duzelti prp uapıldım 4 tüp alındı rahmime yerleştırıldi yumurtalarıma enjekte ettiler oda guzel sonuc oldu şimdi bu adet olmamda tüp bebek tedavisi grcam o yzden diorum cavit hoca bambaşka onun gibisi bulunmaz allah ondan razı olsun hersey için sağlığıma kavusturdu binlerce şukrediorum

Evt adet olmamda baslnck histeroskopi den sonra bnde ara ara knama oldu 2 3 gun surdu prd den sonra lucrin iğnesi vuruldu o sanırı geciktirdi olmam gerekıodu olmadım olumca 2 3 gunu gdıcem tedaviye bşlnck iğnelrre felan saolun tşk ederim allahım bnada nasip etck inş bn 11 senedem beri cocugum olmuo bu sebeblrden dolayı

Senin sorunun neydi bn 35 yasındyım o yuzden bna acele etmemiz gerekio dedi bazılrınki çıkıo bnım ki dsuo bnım de böle sorunum var 35 ysındn sonra daha olunmuo acele etmememiz gerekıo dedi bnde 1 sene olck bunlrla uğraşıom allahım bnada nasip etck inş o anne duygusu bnde ysıcam inş

Evt adet olmamda baslnck histeroskopi den sonra bnde ara ara knama oldu 2 3 gun surdu prd den sonra lucrin iğnesi vuruldu o sanırı geciktirdi olmam gerekıodu olmadım olumca 2 3 gunu gdıcem tedaviye bşlnck iğnelrre felan saolun tşk ederim allahım bnada nasip etck inş bn 11 senedem beri cocugum olmuo bu sebeblrden dolayı
İnşallah hayırlısıyla tedavinize başlarsınız güzel sonuçlar alırsınız Rabbim kucağınızı doldursun inşallah

Senin sorunun neydi bn 35 yasındyım o yuzden bna acele etmemiz gerekio dedi bazılrınki çıkıo bnım ki dsuo bnım de böle sorunum var 35 ysındn sonra daha olunmuo acele etmememiz gerekıo dedi bnde 1 sene olck bunlrla uğraşıom allahım bnada nasip etck inş o anne duygusu bnde ysıcam inş
Ben de 37 yaşındayım iki düşük yaşadım biri doğal birisi aşılama rahimde perde vardı histereskopiyle o alındı 10 senedir ben de daha anne olamadım şuan adet olamayı bekliyorum dinlenme aşamasındaydım adetle başlayacağım inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Evt sadece sabır ilk once Allaha sonra cavit hocaya guven grckten cok ii bi insan cok ii bi hoca hm kadının iç güdüsünden anlıo hem psikolojinde anlıo iiki glmişssin banada ordudaki dr lar ameliyat olma ssnin cocuğun olur yumurtalarını heba etme hep öle dediler bnı basından atmk için ii ki glmişim nasipim burasiymiş bn herseyi burda öğrendım

Evt sadece sabır ilk once Allaha sonra cavit hocaya guven grckten cok ii bi insan cok ii bi hoca hm kadının iç güdüsünden anlıo hem psikolojinde anlıo iiki glmişssin banada ordudaki dr lar ameliyat olma ssnin cocuğun olur yumurtalarını heba etme hep öle dediler bnı basından atmk için ii ki glmişim nasipim burasiymiş bn herseyi burda öğrendım
Aynen öyle memnunum ben de hayırlısı bakalım olur inşallah

X