How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Trabzon clınart tüp bebek merk. Aşılama ve tüp bebek yaptıranlar varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lordleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
75
7
96
Merhaba Arkadaşlar,
ben 2 yıllık evliyim. ve 2 yıldır çocuğum olmuyor. Trabzon da en iyi doktorlara gittim. eşimde sperm sayısı azlığı ve sperm hareketsizliği var. bende sağ yumurtalığım da 2-3cm çikolata kistti denen endometriozis kisti var. ilk doktorum özel imperyal hast. dilek hanımdı. ilk teşhisi o koydu zaten. 6 aylık evliydim o zaman. biraz bekleyelim dedi. daha sonra ben bu hastalığı araştırmaya karar verdim. makale, yazılar, internet derken bu çikolata kistinin önemli bir kist olduğunu öğrendim. ve tek tedavi oda cerrahi yöntem yani ameliyat. bu ameliyatıda öyle herkez yapamıyor. yaparımmm diyeni çok araştıracaksınız.yoksa yumurtalıklarınızı almaya kalkarlar. hatta alırlar. yaklaşık olarak 5cm ve üzeri olan kistleri laparoskopik yöntem ile yani kapalı ameliyatla operasyon yapılıp bu kistleri alıyorlar. alındıktan sonra hemen hamile kalınabiliyor. ama kist yine büyüyor. menopoza kadar hep var olacak. bazı durumlarda nedeni hala açıklanamıyor kendi kendine kayboluyor. ben bunların hepsini araştırarak öğrendim. ve başka doktora gitmeye karar verdim. özel Trabzon tıp merkezinde onur bey vardı. şimdi orası kapandı. onur bey şimdi imperyal hastenesinde. onunla görüştüm. direk doğum kontrol hapı verdi. onu içmek istemedim karşıyım zaten o ilaça. onur beyden de istediğim sonucu alamadım. en son iyi bir araştırma sonucunda Süleyman güven hocayla tanıştım. doçt.dr. kendisi. eşimin spermiyogramına baktı. çoçuk için istenilen foksiyon eşinde mevcut, öyle karamsar bir durumunuz yok. çikolata kistti olupta çayır çayır doğuran insanlar var dedi.2yıldır normal yolla çocuğunuz olmuyor. aşılama önerdi. kabul ettik. ilk aşılamamızı haziran 2013te yaptırdım. ama maalesef olmadı.:((((((( 2ay ara verdim. Süleyman beye bir nedenden ötürü kırıldığım için ona gitmemeye karar verdim. aslında işinin piri olan biri. 2 sonra yani dün adetimin ilk günüydü clınart tüp bebek merk. eşimle gittim. şafak bey yoktu. kenan topçuoğlu hocamla görüştüm. kendisinin uslubunu ve anlatma tarzını çok beğendim. bana bir konuda çok umut verdi. oda aşılamanın yapıldığı ortam çok önemlidir dedi. bugün kendisi beni muayene etti. eşime sperm testi yapıldı. eşimin değerleri iyi çıktı. ve yarın yani 29 eylül günü 2. aşılamam için iğnelerimi vurulmaya başlıyorum. biraz uzun oldu belki yazdıklarım ama çok doluyum. moralimi bozmak istemiyorum. ama çok umutluyum. çünki çok yoruldum. bana dua edin . ben çocuğu olmayan herkese çok dua ediyorum. rabbim umarım benimde siznde yüzünüzü güldürür. hayırlı evlatlar nasip eder. bna çok dua edin. .....

canim slm bu yaziyi yazali baya zaman gecmis :) umarim hersey yolunda gitmistir ve bekleyisin sona ermistir
bende 3 yildir korunmuyorum ama olmuyor 1 asilamam var basarisiz :( bende kasim aralik gibi trabzonda tup bebek tedavisine baslamak istiyorum fakat nereye gidecegimi bilmiyorum. eger yardimci olursan yada fikir verirsen sevinirim

Back