O kadar sağlıksız olsa toplatılmaz mı ki? Yani kolada zararlı toplatılmıyor da, insan hayatını tehdit edecek derecede zararlı değil belli ki.Adminler gereken yere taşıyabilir konumu, nerede açacağıma karar veremediğim için burada açıyorum.
Hanımlar az önce facebook'ta bir paylaşım gördüm. Şu toz meyve sularıyla saçlarının rengini değiştirdiğini paylaşmış birisi. Bunu tavsiye niteliğinde yazmış ama şok oldum. Saçtan aylarca çıkmayan meyve suyu içildiğinde kimbilir ne kadar zarar veriyordur diye düşündüm. Paylaşmak istedim sizlerle.
Bahsettiğim paylaşımın ekran görüntüsünü paylaşıyorum aşağıya. Dileyenler google'da aratabilir. Bununla alakalı bir sürü video çıktı.
Eki Görüntüle 1270349
aynen kardeş.Ben de hayatta evime sokmam o pis şeyleriDaha neler duyacağız ya of insan sağlığı ile oynayanlar Allah'a nasıl hesap vericekler yazıklar olsun. İyiki hiç kullanmamışım bu toz meyvesularından.
Çok ilginç.
Hani doğal bir ot, madde olsa bir nebze. Papatya'nın saçı açması gibi.
Ama saçı boyayıp, 2 ay saçtan çıkmayan meyvesuyu bambaşkaymış.
Yooooook artıkkkkAdminler gereken yere taşıyabilir konumu, nerede açacağıma karar veremediğim için burada açıyorum.
Hanımlar az önce facebook'ta bir paylaşım gördüm. Şu toz meyve sularıyla saçlarının rengini değiştirdiğini paylaşmış birisi. Bunu tavsiye niteliğinde yazmış ama şok oldum. Saçtan aylarca çıkmayan meyve suyu içildiğinde kimbilir ne kadar zarar veriyordur diye düşündüm. Paylaşmak istedim sizlerle.
Bahsettiğim paylaşımın ekran görüntüsünü paylaşıyorum aşağıya. Dileyenler google'da aratabilir. Bununla alakalı bir sürü video çıktı.
Eki Görüntüle 1270349
2 ay sonra geçiyor mu , neler duyacaz yaaBenim kız kardeşim hep yapıyor bunu, vişneli nazo ile saç uçlarını boyuyor aynı yukarıdaki tarifteki gibi :)
2 ay sonra geçiyor mu , neler duyacaz yaa