• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toxoplazma IGM ara değer ?

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Kızlar selam toxoplazma IGM testi 0.969 ara değer çıktı . Hamile kalmadan önce de IgM değerim yine aynıydı sınırda olarak çıkmıştı adivite testi gerekli mi kafam çok karışık bir sürü şey okudum lütfen yardımcı olun 🙏

Kızlar selam toxoplazma IGM testi 0.969 ara değer çıktı . Hamile kalmadan önce de IgM değerim yine aynıydı sınırda olarak çıkmıştı adivite testi gerekli mi kafam çok karışık bir sürü şey okudum lütfen yardımcı olun 🙏
Merhaba , şu an durumunuz nedir acaba çok geçmiş olsun . Benim de 1,3 çıktı ilk kez duyduğum bir şey ben de panik yaptım 8 haftalık hamileyim

Merhaba , şu an durumunuz nedir acaba çok geçmiş olsun . Benim de 1,3 çıktı ilk kez duyduğum bir şey ben de panik yaptım 8 haftalık hamileyim
Merhaba canım mikrobiyoloji ye gittim sonucu alıp doktor bu değer tek başına bişey ifade etmez dedi toxoplazma IGM ve Igg testi tekrardan yaptırdı bana ve sonuç negatifti her ikisi de çok şükür. IgM bazen yalancı pozitif olabilirmis birkaç ay yalancı pozitif surebilirmis tekrar kan ver inşallah sağ salim kavusalim evlatlarımıza 🤲

Back