Toxoplasma yüksekliği

mmisey

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
806
1.149
133
Arkadaşlar 5+3 uz bugün kontrol vardi keseyi gördük ama kanda toxoplazma degerim yüksek cikti doktorum bir daha test çalışacak ama cok kaygiliyim yasayaniniz var mi bu durumu

Arkadaşlar 5+3 uz bugün kontrol vardi keseyi gördük ama kanda toxoplazma degerim yüksek cikti doktorum bir daha test çalışacak ama cok kaygiliyim yasayaniniz var mi bu durumu
Merhaba durumunuz ne oldu ? İkinci testte ne çıktı ? Avidite mi yapıldı

Kendi açtığım konuyu unutmuşum diger sayfalarda yazmıştım advite test sonucum %90 çıktı çok şükür sıkıntı yok gebeligimde sizde de mi sıkıntı var Allah korusun

Merhaba durumunuz ne oldu ? İkinci testte ne çıktı ? Avidite mi yapıldı
Kendi açtığım konuyu unutmuşum diger sayfalarda yazmıştım advite test sonucum %90 çıktı çok şükür sıkıntı yok gebeligimde sizde de mi sıkıntı var Allah korusun

Benim igm pozitif avidite sonucunu bekliyorum
Haziran ayında yapılan igm testim negatifmiş oysa

Benim igm pozitif avidite sonucunu bekliyorum
Haziran ayında yapılan igm testim negatifmiş oysa
Yaaa son 2 ay da mi sorun olmuş acaba bazen testlerde de sorun oluyor dedi doktor bana yipratmayin kendinizi 1 hafta zindan oldu bana inşallah sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…