• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toxoplasma yüksekliği

mmisey

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
806
1.149
133
Arkadaşlar 5+3 uz bugün kontrol vardi keseyi gördük ama kanda toxoplazma degerim yüksek cikti doktorum bir daha test çalışacak ama cok kaygiliyim yasayaniniz var mi bu durumu

Arkadaşlar 5+3 uz bugün kontrol vardi keseyi gördük ama kanda toxoplazma degerim yüksek cikti doktorum bir daha test çalışacak ama cok kaygiliyim yasayaniniz var mi bu durumu
Merhaba durumunuz ne oldu ? İkinci testte ne çıktı ? Avidite mi yapıldı

Kendi açtığım konuyu unutmuşum 🤦🏼‍♀️diger sayfalarda yazmıştım advite test sonucum %90 çıktı çok şükür sıkıntı yok gebeligimde sizde de mi sıkıntı var Allah korusun

Merhaba durumunuz ne oldu ? İkinci testte ne çıktı ? Avidite mi yapıldı
Kendi açtığım konuyu unutmuşum 🤦🏼‍♀️diger sayfalarda yazmıştım advite test sonucum %90 çıktı çok şükür sıkıntı yok gebeligimde sizde de mi sıkıntı var Allah korusun

Benim igm pozitif avidite sonucunu bekliyorum
Haziran ayında yapılan igm testim negatifmiş oysa :(

Benim igm pozitif avidite sonucunu bekliyorum
Haziran ayında yapılan igm testim negatifmiş oysa :(
Yaaa son 2 ay da mi sorun olmuş acaba bazen testlerde de sorun oluyor dedi doktor bana yipratmayin kendinizi 1 hafta zindan oldu bana inşallah sorun yoktur 🙏

Back