ab rocket mekik aletinin yeni versiyonu olan total core mekik aletini deneyen varmı??varsa fayda gördünüzmü arkadaşlar??mesela kaç günde ne kadar yapılırsa kaç kilo verili??
ben aldım, öyle çok reklam edildiği gibi bir yararı yok,
anca uzun süreli ve düzenli kullanımda belki etki eder.
akşamları aklıma geldikçe ve düzensizolarak (arada dizi felan izlerken yani) kullandım ama çok etkisini gördüğümü söyleyemem..
tabi belki ben yetersizkullandığımdan etki görmemiş olabilirim..
ben doğum sonrası göbeğimi ertimek için aldım ilk zamanlar düzwenli yaptım ama şimdi aklıma gelmiyor yapmak bi kenarda duruyor .sonuca gelirsek pek işe yaramıyor .evde yere yatarak yaptığımız mekik daha etkili .
yok mu kullanıp da memnun kalan?bende ab rocket var.ama müthiş sırt ağrısı yapıyor.sırtda sürekli kayıyorsun. sabit kalmıyor yani.
acaba total core daha mı rahat?sırtınız sabit kalıyor mu kullanırken?
merhaba arkadaslar bende totalcore aldım gayette memnunum isteyen olursada hem kurulumu hakkında hemde içerikleriyle ilgili aldığım firmanın sitesini verebilirim iyi günler
merhaba arkadaslar bende totalcore aldım gayette memnunum isteyen olursada hem kurulumu hakkında hemde içerikleriyle ilgili aldığım firmanın sitesini verebilirim iyi günler
arkadaşlar ben de total core almıştım doğumdan sonra kalan göbek gitsin diye ama hiçbir faydası olmadı, üstelik gayet düzenli kullandım ama sezeryan göbeği gitmemek için direniyor ve beni çıldırtıyorrrrr