- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
- Konu Sahibi sevgi_sevgi
-
Tost yaptıktan ya da ekmek kızartıktan sonra sürekli temizlemek zorunda kaldığımız plakalar için küçük bir önerim var. Hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz, fırınlar için kullanılan yağlı pişirme kağıtları büyük kolaylık sağlıyor. Plakaların üzerine yağlı kağıt yerleştirip, arasına da tostumuzu ya da ekmeğimizi koyup pişirebiliriz. Böylelikle her seferinde plakaları çıkarıp kalmak zorunda kalmazsınız. Özellikle benim gibi çalışan bayanlar için böyle fikirler hayatımızı kolaylaştırıyor.:)
ayy gerçekten çok sıkılmıştım yıkamaktan her tost yapıştan sonra bide kazarlar kuruyup kalıyo üzerinde tam bi işkence makineye atıyorum yinede çıkmıyodum cifliyorum artık yapıştırmaya başladı yağlı kağıt iyi fikir çok teşekkürler
alimiyon folyo kullanan arkadaşım alimiyon folya sağlığa çok zararlıymış bide sıcakla temas ettiğinde tehlikesi dahada artıyomuş canım sende yağlı kağıt kullan folyo yerine
Tost yaptıktan ya da ekmek kızartıktan sonra sürekli temizlemek zorunda kaldığımız plakalar için küçük bir önerim var. Hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz, fırınlar için kullanılan yağlı pişirme kağıtları büyük kolaylık sağlıyor. Plakaların üzerine yağlı kağıt yerleştirip, arasına da tostumuzu ya da ekmeğimizi koyup pişirebiliriz. Böylelikle her seferinde plakaları çıkarıp kalmak zorunda kalmazsınız. Özellikle benim gibi çalışan bayanlar için böyle fikirler hayatımızı kolaylaştırıyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?