efet çok kullanışlı en sevdiğim özelliği nedir biliyormusunyapışmıyor çok enteresandırr yapışmıyorr kolay kolay tost yapıyorum kaşar taşıyorrr kabuklaşıyor o kaşar ama inatlı kir halinde kalmıyor silince hemen temizleniyor birde dik konumdada duraibliyor linke tıklarsan görürsün ayrıca siyah sapları falan cam yüzeyli kibarcık
Canım ben çeyizime Tefal ultracompact grill ızgara ve tost makinesi almıştım.1 Yıldır da kullanıyorum,metal tabakalarını çıkarıp makinede bile yıkıyorum.Çok memnunum
Eki Görüntüle 252616
Kızlar bende baya bi araştırdım ,çeyizim için kenwood tost makinesi ve kettle bi arada olanı aldım toplam 209 tl media markette fiyatı gayet uygun :)
Eki Görüntüle 275154 Eki Görüntüle 275155
Optimum AVM deki media marketten aldım cnm ya yok garantisi hemen başlattılar 2 yılmıs garantisi.
işyerimin hemen karşısında var media market aslında garantisini sonra başlatsalar ne güzel olur.. ben tefalden alışveriş yaptım mesela garantisini evlenirken başlatıcam yoksa ben evlenene kadar herşeyin garantisi biter puhhayy:)))
ben de optimumdaki tefalden almıştım düğünden sonra evlilik cüzdanımla gittim evlendiğim gün başlattılar garantiyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?