How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tost Makinesi

efet çok kullanışlı en sevdiğim özelliği nedir biliyormusun:D yapışmıyor çok enteresandırr yapışmıyorr kolay kolay tost yapıyorum kaşar taşıyorrr kabuklaşıyor o kaşar ama inatlı kir halinde kalmıyor silince hemen temizleniyor birde dik konumdada duraibliyor linke tıklarsan görürsün ayrıca siyah sapları falan cam yüzeyli kibarcık

:)) evet inceledim fiyatı da iyiymiş aslında.
Ama markayı ilk defa duyuyorum. Yetkili servislerini de iyice araştırmak lazım

Canım ben çeyizime Tefal ultracompact grill ızgara ve tost makinesi almıştım.1 Yıldır da kullanıyorum,metal tabakalarını çıkarıp makinede bile yıkıyorum.Çok memnunum

$tefal ultracompact grill.jpg

merhaba kızlar
ben sadece tost yapmak için (yani fazla fonksiyona gerek yok)
bi tost makinesi almak istiyorum,hangi markayı önerirsiniz?

Ben arçelik'i aldım gitti :)

Gayet fonksiyonel ve çok şık.
Tek eksiği plakalar bulaşık makinesine atılmıyor.
Olsun o da atılmayı versin canım elime mi yapışır dedim ve aldım gititi :)
159 liraydı nakitte 140 a aldım bilginize :)

images

Tost makinesiyle ilgili şunu paylaşabilirim çok detaylı fonksiyonlu bi makineye hiç gerek yok..
ben 1 yıllık evliyim Esseden en özellikli tost makiensini aldım 200 liraydı ozaman
güzel harika hatta hem ızgara oluyo hem tost amaa ne gerek var okdar yer kaplıyoki kaldırıp dolabın üstüne koyuroum
tost isteyince inanın onu ordan alıp indirmeye üşendiğimden çok nadir yaparım tost...

Ama annemde küçük makine vardı okdar tatlıkiii minnacık tezgahın üstünde yerde kaplamıyodu istedigi an yapıyodu vede istedigi zamanda onda ekmek kzartıyodu..
anneminki böyleydi:
images

Bilginiz olsun diye paylaşıyım dedim :)

Kızlar bende baya bi araştırdım ,çeyizim için kenwood tost makinesi ve kettle bi arada olanı aldım toplam 209 tl media markette fiyatı gayet uygun :)

Optimum AVM deki media marketten aldım cnm ya yok garantisi hemen başlattılar 2 yılmıs garantisi.

işyerimin hemen karşısında var media market aslında garantisini sonra başlatsalar ne güzel olur.. ben tefalden alışveriş yaptım mesela garantisini evlenirken başlatıcam yoksa ben evlenene kadar herşeyin garantisi biter puhhayy:)))

işyerimin hemen karşısında var media market aslında garantisini sonra başlatsalar ne güzel olur.. ben tefalden alışveriş yaptım mesela garantisini evlenirken başlatıcam yoksa ben evlenene kadar herşeyin garantisi biter puhhayy:)))

ben de optimumdaki tefalden almıştım düğünden sonra evlilik cüzdanımla gittim evlendiğim gün başlattılar garantiyi:)

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir..
Iyi paylasimlar..

selamm kızlar bende tost makinesi araştırması içerisindeyim arçelik k2369 kafama yattı gibi memnunmusunuz tost makinesinden ?

Back