- Konu Sahibi rebekah mikaelson
Kızlar tost makinesi ne almam lazım eleye eleye tefal ve arçelik arasında kaldım. Fakat başka tavsiyelere de açığım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki arçelik ben pek memnun değilim. Yani neden memnun olmadığımı da bilmiyorum altı üstü tost makinesi.Kızlar tost makinesi ne almam lazım eleye eleye tefal ve arçelik arasında kaldım. Fakat başka tavsiyelere de açığım
Açıkçası yorumlara baka baka Biraz da arçelik ve tefal yılların markası diye takıldım. İşin içinde cıkamıyorum![]()
Bunu gördüm de direk geçtim. Cidden o kadar iyi tost yapıyor mu
Valla ben çok memnunum dediğim gibi yer kaplamaması , temizliğinin çok kolay olmasıda ayrıca büyük avantaj. Ben denemenizi tavsiye ederim şahsenBunu gördüm de direk geçtim. Cidden o kadar iyi tost yapıyor mu
Çeyizime alıcam parasını düşünmüyorum acıkcası uzun ömürlü olsun ve memnun olayım benim için onlar önemliOcak üstü benim de var memnunum çoğunlukla onu kullarım
Elektriklim de var bosch marka kırmızı geniş olanlardan su an 700 civarı pahalı gelmezse şiddetle tafsiye ederim
Dökümix tost makinesi kullanıyorum çok memnunum döküm malzemesi,daha önce tefal kullandım ve asla memnun kalmadım.Fiyatı uygundu 2 yıldır kullanıyorum kayınvalideme de aldık.Bir bakın isterseniz.Kızlar tost makinesi ne almam lazım eleye eleye tefal ve arçelik arasında kaldım. Fakat başka tavsiyelere de açığım.
folyo yüksek ısıyla temas ettiğinde çok zararlı hale geliyor araştırmanızı tavsiye ederimpek çok marka denedim, son 2 yıldır tefal var, ondan önceki tefal 16 yıllıktı, arada 2 farklı marka denedik, eski makinemin aynısını bulamadığımız ve diğer denediğimiz iki makineyi de beğenmediğimiz için mecburen tefalin yeni modelini aldık, ben memnunum, çok sık tost yaparım, ayrıca eşim steak et pişiriyor, diğer emektar olan tefal çizildiği için onda sadece balık yapıyoruz (yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile çizilmiş tost makinelerini değerlendirebilirsiniz), bozulacak gibi değil. Tüm çeyizim tefaldi, aldığım herseyi neredeyse 10 yıldır sorunsuz kullanıyorum
altında yağlı kağıt olursa ve yiyecekle temas etmezse hiç birşey olmazfolyo yüksek ısıyla temas ettiğinde çok zararlı hale geliyor araştırmanızı tavsiye ederim
Dökümix,demir döküm tost makinesi. Tadı bile fark ediyorKızlar tost makinesi ne almam lazım eleye eleye tefal ve arçelik arasında kaldım. Fakat başka tavsiyelere de açığım.