How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tost Makinesi 3 ürün arasında kaldımm

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
Merhaba arkadaşlar yaz sonu gibi düğünüm olacak ufak ufak küçük ev aletleri almaya başladım tost makinesinde 3 ürün arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz tabi çok güzel diye önereceğiniz başka bir üründe varsa ona da bakarım ;

Philips HD4408/90 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4408/90 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
HD4407/50 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4407/50 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
Tefal Comfort xl800 404 - Tools - Tefal Türkiye - +Izgara+ve+Tost+Makinesi.htm
Korkmaz a328 Korkmaz | Lezzet Uzmanı
a329 Korkmaz | Lezzet Uzmanı

2 kişiyiz ama tost yemeği çok seviyoruz küçük olmasını istemiyorum bu 3 ürün arasında fikir verirseniz veya başka bir makine önerirseniz sevinirimm

Merhaba arkadaşlar yaz sonu gibi düğünüm olacak ufak ufak küçük ev aletleri almaya başladım tost makinesinde 3 ürün arasında kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz tabi çok güzel diye önereceğiniz başka bir üründe varsa ona da bakarım ;

Philips HD4408/90 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4408/90 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
HD4407/50 Philips - Sağlıklı ızgara Oluklu plaka 2000 W - HD4407/50 - Izgara - Yemek pişirme - Ev ürünleri
Tefal Comfort xl800 404 - Tools - Tefal Türkiye - +Izgara+ve+Tost+Makinesi.htm
Korkmaz a328 Korkmaz | Lezzet Uzmanı
a329 Korkmaz | Lezzet Uzmanı

2 kişiyiz ama tost yemeği çok seviyoruz küçük olmasını istemiyorum bu 3 ürün arasında fikir verirseniz veya başka bir makine önerirseniz sevinirimm

ben korkmazın tost makınesını kullanıyorum cokta memnunum..

canım bence düzgün bir marka al uzun süre kullan derim:)
Tefal veya phılıps almanı tavsıye ederım:34:

canım ben aynı bu Phlips'in bu modelini aldım hepsiburadadan. 1 ay önce aldım ve 200 tl idi indirimle... eve bi geldi kargo, bayıldım tek kelimeyleeee :16: benim evde kullandığım bikaç şey de Phlips ve bence en iyi markalardan biri.... Bi de hantal durmuyor, tezgahta da boş yer kaplamıyor gibi :34:

Ben homend in satış sonrası hizmetlerini çok seviyorum. Garanti kağıdı bile sormadan evden alıp arıza giderip eve bırakıyorlar. Robotumu almıştım %50 indirimdeyken şimdi de tost makinesini alacağım morhipo dan alabilirim belki 50 TL indirimi var şu an.

Homend - Serving Life

Çaycıyı da homend almayı düşünüyorum konuşan çaycısı çok güzel yerinde gördüm :)

Homend 1701 Royal Tea - YouTube

Ben homend in satış sonrası hizmetlerini çok seviyorum. Garanti kağıdı bile sormadan evden alıp arıza giderip eve bırakıyorlar. Robotumu almıştım %50 indirimdeyken şimdi de tost makinesini alacağım morhipo dan alabilirim belki 50 TL indirimi var şu an.

Homend - Serving Life

Çaycıyı da homend almayı düşünüyorum konuşan çaycısı çok güzel yerinde gördüm :)

evet konuşan çaycısını ben de aldım, cidden kaliteli ;)

Homend - Serving Life

evet konuşan çaycısını ben de aldım, cidden kaliteli ;)

kizlar iyi hosta. Benim esim izagara kofteyi seviyor ve kesinlikle kizartma kofte yemiyor. Simdi benim var boyle izgara/tost makinem ama onda yapmiyorum cunku heryere kokusu siniyor napsam bir fikri olan var mi.

Bencede izgara koftenin lezzeti bir baska oluyor canim cekti suan.

Back