Tost Makinası Tavsiyesi?

kedikedi84

Başlangıç:100 Güncel:81 Fark:19 3.hedef:79
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
3.023
5.428
358
Çeyizime tost makinası almak istiyorum. ılk başta waffleda yapabilen bir makina alıyım dedim ama onlara iki normal dilim ekmek sığmaz illa tost ekmeği olmalı

plakaları çıkıp yıkananların çabuk bozulduğundan bahsediyorlar. Sizin kullanıpta memnun kaldığınız tost makinası hangisi?

Eklentiler

• $s.gif
    49 bayt · Görüntüleme: 138
canım benim ki
ARZUM PORTENTO TOST MAKıNESı ve ben çok memnunum canım. plakalarını çıkarmadan kağıt havlu ile ekmek kırıntılarını yapılan deliğe doğru siliyorum. deliğin altında yer alan çıkarılabilir parça sayesinde devamlı plaka çıkarıp yıkamıyorum tavsiye ederim canım çok güzel tost yapıyor. hem diğer makinalar gibi hep yatık durmuyor.dik olarak dolapta kullanmaya birebir

Bende Arzum kullanıyorum 1 senedir plakalar da çıkarılıp yıkanabiliyor ben çok memnunum

Sonunda aldım Arzum Tostçu yu nettekinden daha farklı plaka daki çizgileri çok kalın olduğundan ahat temizlenir gibi görünüyo fiyat olarak 169 a aldım Evkurdan mecburen ocak dan başlamak şartıyla 12 ay taksit yaptılar yanında bişeyler daha aldım, bence çok kullanışlı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…