Neden ameliyat ihtimali var acaba?Merhaba benim oğlumda da tortikollis var ve egzersizlerle biraz düzelme oldu.ameliyat olma ihtimali var.sizin yavrucak ameliyat oldu mu.bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim sorularım var ama mailiz görünmüyortortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
Kaç yaşında ameliyat oldu acaba?ameliyat oldu ve 2 kere aralıklarla. Şuandaki durumu eskiye göre iyi şükür.
tortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
Sizin de mi tortikollis şikayetiniz var ya da böyle yavrunuzSüreç hakkında bilgi verirmisiniz acaba rica etsem ne kadar süre fizik tedavi aldınız ve ameliyata nasıl karar verildi, ameliyat sonrası süreç zorlumuydu?
Ewet 5 aylık oğlum sol tortikollisi varSizin de mi tortikollis şikayetiniz var ya da böyle yavrunuz
Adresiniz gözükmüyor mslesef bilgi alabilşr miyiztortikolisin fizik tedavi ve ameliyat dahil bütün aşamalarını yaşamış bir anne olarak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. mail adresim
Çok geçmiş olsun. Ne zaman anladiniz bir de ultrasonda kaç mm çıktı kası? Benim oğlum 14 aylık hâlen tamamen sıfırlayamadıkEwet 5 aylık oğlum sol tortikollisi var
4 günlükken fark edildi şu an halen dewam ediyoruz egzersizlere ama sona ermiş değil bir kası 5,6 mm diğeri 8,3 mm. İnşallah 3-4 ay sonra düzelir diye umut ediyorum, size de geçmiş olsun size ne öneriyorlar şu an halen egzersiz yapıyorsunuz değil miÇok geçmiş olsun. Ne zaman anladiniz bir de ultrasonda kaç mm çıktı kası? Benim oğlum 14 aylık hâlen tamamen sıfırlayamadık
Çok geçmiş olsun biz 3 aylıkken anlayabildik. Üstelik 12.5 mm idi baya büyüktü yani. 3 aydan beri egzersiz yaptırıyoruz uykuda uyanıkken. Fizik tedavi de aldık. Artık büyüdüğü için fizikte durmuyor. Ben ve eşim yaptırmaya çalışıyoruz. Önceden uyurken başınu aksi yönde gerip sağa sola çeviriyordum. Büyüdüğü için pasif egzersizlerin pek işe yaramayacağı söylendi. Biz de günde 3 4 kez pc başında 15 20 dk germe hareketleri yapıyoruz. Çok şükür fark 0.6 ya düştü ilk günden bu yana. Size naçizane tavsiyem küçükken ne kadar çok yaptırırsanız o kadar ilerde rahat edersiniz. Bir de fiziktadaviye de gidin onun da faydası oluyor. Rahat olun sizinki daha az. Kısa sürede geçer inşallah. Bizim uzun sürmesinin sebebi hem kasın çok uzun olması hem de geç fark etmemiz. Ameliyat vs hiç aklınıza getirmeyin. Oğlum bile elhamdülillah nerden nereye geldi.4 günlükken fark edildi şu an halen dewam ediyoruz egzersizlere ama sona ermiş değil bir kası 5,6 mm diğeri 8,3 mm. İnşallah 3-4 ay sonra düzelir diye umut ediyorum, size de geçmiş olsun size ne öneriyorlar şu an halen egzersiz yapıyorsunuz değil mi
Çok geçmiş olsun biz 3 aylıkken anlayabildik. Üstelik 12.5 mm idi baya büyüktü yani. 3 aydan beri egzersiz yaptırıyoruz uykuda uyanıkken. Fizik tedavi de aldık. Artık büyüdüğü için fizikte durmuyor. Ben ve eşim yaptırmaya çalışıyoruz. Önceden uyurken başınu aksi yönde gerip sağa sola çeviriyordum. Büyüdüğü için pasif egzersizlerin pek işe yaramayacağı söylendi. Biz de günde 3 4 kez pc başında 15 20 dk germe hareketleri yapıyoruz. Çok şükür fark 0.6 ya düştü ilk günden bu yana. Size naçizane tavsiyem küçükken ne kadar çok yaptırırsanız o kadar ilerde rahat edersiniz. Bir de fiziktadaviye de gidin onun da faydası oluyor. Rahat olun sizinki daha az. Kısa sürede geçer inşallah. Bizim uzun sürmesinin sebebi hem kasın çok uzun olması hem de geç fark etmemiz. Ameliyat vs hiç aklınıza getirmeyin. Oğlum bile elhamdülillah nerden nereye geldi.