torba yasa doğum izni

Eğer ÇOĞUL GEBELİKSE SADECE 8 HAFTA OLAN DOĞUM İZNİNE 2 HAFTA DAHA EKLENİYO. KULLANAMADIĞIN DOĞUM İZNİ DE SONRASINA AKTARILIYO . AMA 10+10 DİYE BİŞEY KESİNLİKLE YOK. YASA DA BELLİ ZATEN BU. NASIL ARTTI DİYOLAR YA. AYRICA TORBA YASADAKİ DOĞUM İZNİ VE SÜT İZNİYLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLER SADECE MEMURLARA UYGULANIYO. SSK LILAR YARARLANAMIYOR. 10+10 U İLK DEFA DUYDUM . PERSONEL ŞUBEDE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR VE BU TÜR ŞEYLERLE HER GÜN KARŞILAŞIYORUZ

kızlar selam,
şu an 28+2 günlük hamileyim,Benim muhtemel doğum 19 temmuz
doktorum çalışmayı düşünüyorsan 32. haftanda gel, doğum sonrasına aktaralım dedi..

yani mayıs sonu gibi 32. haftada olucam sanırım..e zaten okul 17 haziranda kapanıyo, yani doğum öncesi 3 değil ancak 2 haftayı mı doğum sonrasına aktarabiliyorum ben?
aman nasıl yapıcam bilemedim..

hiç zorlamayıp 32. haftada ayrılayım mı iznime? basmadı kafam

ama pardon yahu, bizim tatil 17 haziranda başlamıyo ki..1 temmuza kadar okuldayız dimi..ama seminer döneminin sonuna kadar çalışmama gerek yok sanırım, ne de olsa doğum sonrasına ancak 3 hafta aktarabilicem..

ama pardon yahu, bizim tatil 17 haziranda başlamıyo ki..1 temmuza kadar okuldayız dimi..ama seminer döneminin sonuna kadar çalışmama gerek yok sanırım, ne de olsa doğum sonrasına ancak 3 hafta aktarabilicem..

Zaten yaz tatailine girceksiniz. Yani doğum izninin hepsini bile aktarmış olsanız yaz tatilinde ne işinize yarayacakki.Bence ayrılın 32. haftada boşuna çalışmayın. Dinlenmiş olursunuz. Yaz tatilinden sonra yani okul açılınca kullanma şansınız yok demi doğum sonrası iznini. Öğretmenlerin işi biraz karışık

Kızlar ya bana bi el atıverin..
Şu izin konusunu kafamın bastığı kadarıyla netleştirmek istiyorum artık..

Öğretmenim ben.
Şimdi ben 23 Mayıs'ta 32+0 oluyorum, o gün gidip 3 hafta daha çalışabilir raporu alıyorum..

27 Haziran'da da 37+0 oluyorum, o gün de gidip izne çıkıyorum değil mi?
Okul da 1 temmuz'da kapanır zaten..O son 3-4 gün gitmiyorum okula dimi. (gerçi o
kadar gitmişim 3 gün daha giderdim neyse..)

Sonra Allah'ın izniyle diyelim beklenen tarihte 19 Temmuz'da doğum yaptım..Normalde 19 eylül'de başlamam lazım ama doğum öncesinden 3 haftamı aktardığım için 10 ekim'de başlıyorum okula değil mi?

Doğru mu anlamışım acaba buraya kadar?

canım bende öğretmenim ve ocak annesiyim.ben doğurmadan önce son üç haftaya kadar çalıştım.hatta ayrılırken şu üç hafta daha sonra eklense yine gelirim dedim müdüre o da bana valla ben korkuyorum sana bişey olcak diye espri yamıştı.

neyse gelelim senin sorularına sen kendini iyi hissediyorsan son 3 haftaya kadar çelış zatan seminerde pek önemli bir durum olmuyor.sağlık problemin yoksa...19 temmuzda doğum yaptın diyelim o zaman 26 ekim gibi göreve başlaman gerek.ben iyiki son haftalara kadar gitmişim diyorum çünkü bebeğini insan bırakamıyor.bak benimde göreve başlamam gerek rapor aldım ama raporlarım bitince okulun son günlerinde ve seminerde okula gitcem..diyeceğim o dur ki sabret...bebişin için....

çok sağol canım, peki benim tarih hesaplarım doğru mu?
Yani mesela 19 temmuzda doğum yapınca sen 26 ekimde başlaman gerekir demişsin,
bu tarih doğumdan önce aktardığım 3 haftanın eklenmiş hali mi oluyor?

sanırım senin 3 haftan eklencek doğum sonrasına o zaman 16-17 ekim gibi başlıcan.sana tavsiyem 20 artı 20 raporda al.inan bebeğini bir an bırakamıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…