Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani anlayamadım benim kızım 3 aralıkta doğdu ama doğum tarihi 10 aralıktı dolayısıyla 10 aralğa göre ben son üçhafta izne ayrıldım ama bu üç haftayı zaten eklediler doğum sonrası ben neyi anlamadım kkievet arkadaşlar 15 nisanda resmi gazetede yayınlandı bu,beklenen doğum tarihiniz ne zamansa o güne kadar kullanmadığınız günler doğum sonrası izninize ekleniyor,yalnz bundan şu an doğum izninde olanlar ve yeni doğum yapacaklar yararlanabiliyor,o yüzden eğer benım gibi doğum sonrası izninizin son günlerindeyseniz kurumunuza dilekçe vermek için acele edin,ben bugun vericem okula dilekçeyihemen,gerçi topu topu 5 gün erken doğdu oğlum ama olsun 5 gün 5 gündür...
torba yasaya göre doğum izni uzadı demişti bir arkadaş ama araştırma fırsatım olmadı, varmıdır böyle birşey bilen varmı
torba yasaya göre erken doğum yaptığınızda izniniz yanmıyor.o izinler doğum sonrasına aktarılıyor.bu hakkı kullanan öğretmen arkadaşlar var mı.
evet arkadaşlar 15 nisanda resmi gazetede yayınlandı bu,beklenen doğum tarihiniz ne zamansa o güne kadar kullanmadığınız günler doğum sonrası izninize ekleniyor,yalnz bundan şu an doğum izninde olanlar ve yeni doğum yapacaklar yararlanabiliyor,o yüzden eğer benım gibi doğum sonrası izninizin son günlerindeyseniz kurumunuza dilekçe vermek için acele edin,ben bugun vericem okula dilekçeyihemen,gerçi topu topu 5 gün erken doğdu oğlum ama olsun 5 gün 5 gündür...
ben 30 ocak 2011 de doğum yaptum.normalde 7 şubatta doğumun olması gerekiyordu.8 gün erken doğdu ben ttorba yasadan yararlanamıyorum mu
ben 30 ocak 2011 de doğum yaptum.normalde 7 şubatta doğumun olması gerekiyordu.8 gün erken doğdu ben ttorba yasadan yararlanamıyorum mu
yalnız ben de şöyle bir şey duydum
bu yasa değişikliği 5 10 15 gün önceden doğum yapan anneleri değil, prematüre bebek doğuranlar için
bilmem ne kadar doğru
çünkü benim kızım da 39 haftalık doğdu
çevremdekiler böyle söyledi
beni kapsamıyormuş yani
evet arkadaşlar 15 nisanda resmi gazetede yayınlandı bu,beklenen doğum tarihiniz ne zamansa o güne kadar kullanmadığınız günler doğum sonrası izninize ekleniyor,yalnz bundan şu an doğum izninde olanlar ve yeni doğum yapacaklar yararlanabiliyor,o yüzden eğer benım gibi doğum sonrası izninizin son günlerindeyseniz kurumunuza dilekçe vermek için acele edin,ben bugun vericem okula dilekçeyihemen,gerçi topu topu 5 gün erken doğdu oğlum ama olsun 5 gün 5 gündür...
yok cnm sni de kapsıyor maddede diyor ki son 3 haftalık doğum izninin kullanılamayan kısmı doğum sonrası izne aktarılır.Gayet açık bence bu cümle.sen yaz dilekçeni ver.
benimde iznim 25 şubatta bitiyor.8 gün önce doğdu.okula dilekçe vermek yeterli mi?senin dilekçen kabul edildi mi