- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim, şimdi bikaç soruyla cevabı bulabilirsin diye düşünüyorum saçını genelde nasıl kullanırsın yüzün küçük mü kimi insan mesela ben yüzüm büyük gelir hiç toplu saç kullanmam beğenmem kendimde, gelinliğin modeli nasıl uçuş uçuş düz bir gelinlikse topuz ağır kaçabilir , ağır bir modelse salık saç basit kalabilir ,saç tipin nasıl ince telli mi kalın telli mi bazı modelleri beğenip yaptırıyoruz modelde gayet salaş volümlü duron saçlar sanki derimize yapıştırmış gibi yapıyolar birazda bizim saçımızın telinden kaynaklanıyor, evet şimdi bu sorulara cevapla güzel bi model bulursun bence instagram kullanıyorsan oradaki kuaförlerin beğendiğin saç modellerini gösterÇok kararsız kaldım herkes farklı birşey söylüyor. Dügün iptal oldu, salon nikahı yapacagız. Nikahta gelinlik giyecegim.Saçımın uzunlugu gögsümün altına kadar geliyor.Saçıma çıtçıt takıp salık maşa yaptırsam, taç taksam diyorum. Ya da ense topuzu mu yaptırayım. Aşırı kararsızım
Ama gögsümün bitimine kadar uzun. Bi kuaföre sordum. Bu saça maşa olmaz hacimli degil, maşayla kısalır falan dediGozunu sevim çıtçıt ile daha da uzatma sacini , zaten uzunmus sacin ya iri dalgali yaptir ya da topuz
Kuaför bana bu saç kısa, hacimli degil, saç takman lazım dedi.Aslında kısa degil. Ama taa belime kadar da gelmiyorGelinliğe ve yüz şeklinize göre değişir.
fakat göğüs altında saç için çıtçıt takmaya hiç gerek yok gayet yeterli olur açık bırakmak için. Hem düğünde açık saç bozuluyor ama nikahta bozulmaz, bence açık istiyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Benim kı prensez model kabarık. Topuz yapayım dedım belkı terlerım diye. Ama ya ıcıme sınmezse. Minyonum zayıfım, yuzumde ufakGelinliğe bağlı.
Ben bu şekilde yarım toplatmiştim. Bu model gibiydi biraz saha kivircikti sadece saçim ama gelinligim oyle kabarik prenses model veya parlak islemeli vs degildi.
A kesim omuzlari sirti acikta dantelli bir geliklikti giydigim.
Eki Görüntüle 2690388
Çok cılızsa hacim vermek için aralara takılabilir ama bence uzatmak için takmayın. Zaten bele kadar inen saçlar demode, bir de çıtçıt olduğu için iyice kötü durur sonra pişman olursunuzKuaför bana bu saç kısa, hacimli degil, saç takman lazım dedi.Aslında kısa degil. Ama taa belime kadar da gelmiyorevet çıtçıta aslında gerek bile yok
Evet cok guzel anlattınızTopuz yaptırın kesinlikle ama böyle dalgalı ve hafif dağılmış, sağından solundan saç çıkmış şekilde
Bilmem tarif edebildim mi?
Haklısınız aslında bele kadar bende istemiyorum. Yok cılız degil aslında gür saçlarım hatta. Kuaför öyle dedi, gördüğünde topluydu saçımÇok cılızsa hacim vermek için aralara takılabilir ama bence uzatmak için takmayın. Zaten bele kadar inen saçlar demode, bir de çıtçıt olduğu için iyice kötü durur sonra pişman olursunuz
Her kuaför de çok zevkli olacak diye bir şey yok. Siz yine içinizden geleni ve size neyin daha çok yakıştığını bilirsiniz. Onu tercih edin kuaförün lafını boşverin.Haklısınız aslında bele kadar bende istemiyorum. Yok cılız degil aslında gür saçlarım hatta. Kuaför öyle dedi, gördüğünde topluydu saçım
Çok tesekkurler sagolun. Prenses model kabarık gelınlık. Yüzüm ufak, minyonum. Saçım çok cılız degil, biraz gür ve kalın telli. Bu ikisi hoşuma gitti. Saçım zaten bu resimdekilerden daha uzunHayırlı olsun mutluluklar dilerim, şimdi bikaç soruyla cevabı bulabilirsin diye düşünüyorum saçını genelde nasıl kullanırsın yüzün küçük mü kimi insan mesela ben yüzüm büyük gelir hiç toplu saç kullanmam beğenmem kendimde, gelinliğin modeli nasıl uçuş uçuş düz bir gelinlikse topuz ağır kaçabilir , ağır bir modelse salık saç basit kalabilir ,saç tipin nasıl ince telli mi kalın telli mi bazı modelleri beğenip yaptırıyoruz modelde gayet salaş volümlü duron saçlar sanki derimize yapıştırmış gibi yapıyolar birazda bizim saçımızın telinden kaynaklanıyor, evet şimdi bu sorulara cevapla güzel bi model bulursun bence instagram kullanıyorsan oradaki kuaförlerin beğendiğin saç modellerini göster
mınyon bırı prenses model kabarık gelınlıge bırde uzuun dalgalı hacımlı sac yaptırırsa gelın degıl gelınlık on plana cıkmıs olur cunku sızle yarısan bır suru starınız olurBenim kı prensez model kabarık. Topuz yapayım dedım belkı terlerım diye. Ama ya ıcıme sınmezse. Minyonum zayıfım, yuzumde ufak
Minyonum , saçım gür biraz. Gelınlıgım prenses model. Yuvarlak yüzüm. Resımdekıler cok hosuma gıttıgelınlıgınızı yuz seklınızı yasınızı tarzınızı hıc bırseyınızı bılmıyoruz
ben dugunumde salaş orgu yaptırmıstım hem tarzıma hem gelınlıgıme uymustu
barı bır bılgı verseydınız
Topuzmu yaptırsam o zamanmınyon bırı prenses model kabarık gelınlıge bırde uzuun dalgalı hacımlı sac yaptırırsa gelın degıl gelınlık on plana cıkmıs olur cunku sızle yarısan bır suru starınız olur