Çok fonksiyonlu hatunsun vesselam
arkadaşım sağlık ocağına git deki topuklarım için krem istiyorum serleşiyor falan diye fazladan deri oluşmasını engelleyen bi krem veriyor düzenli kullanırsan hep yumuşak topukların olur ben yazın kullanıyodum arada çok ii geliyor gerçekten adını hatırlayabilsem yazıcamda unuttum mağlesef :26:
eve gidince kremin adını yazarım canım şuanda aklımda dil
ersağ diye bir ürün var organik rita bitkisinden elde edilmiş sağlık bakanlığı onaylı ayak kremi de var bence işine yarıycaktır.internetten ismi girip inceleyebilirsin.tabi ki seçim senin umarım biran önce çaresini bulursun
topukta sertleşme varsa bepantane veya vazelin sürüp çorağ giyer öle yatarsan ben öyle yaparım ayakların ymuşacık olur .. ama seninki yarık şeklindeyse artık bayağı ilerlemiş doktora bir göstersen iyi olur ...
canım bak mesela bugün itibari ile banyoda biraz fazla oyalabilirsin,suyu her zamankinden biraz sıcak tutup ayaklarının ovalayabilirsin,canı çok acıyor insanın eşimden biliyorum ama sonu daha kötü olur ben sana söyleyim.
topuk taşını bastıra bastıra sürmene gerek yok,ilk zamanlar masaj yaparak uygula,zamanla bastırırsın ayacıklarına.
dediğim gibi mutlaka yaz kış deme evde çorapla gez,doktorun ilk tavsiyesi bu olmuştu bize.
bak şöyle düşün yazın havalar sıcak diye basarız fayansa,parkeye sonra ne olur ayak altımız da hafif kararma ve topukta sertleşme dimisen benim tavsiyelerimi dinle ve sakın yapmaktan vazgeçme düzelmesi uzun bi zamanını alır ama sabredeceksin.
yazı düşün parmak arası terlikler,rengarenk ojeli tırnaklar ohh mis gibi
merhaba arkada$lar,
degi$ik bi derdim var yardimci oalbilirseniz çok sevinirim dua da ederim valla :)...
topuklarimda yariklar var
neden oluyor hiç bi fikrim yok,onceden yazin olur ki$in geçerdi ama $imdi yaz ki$ i$kence çekiyorum
sol topugum yine azitti ayakkabi giymeye çikarmaya korkuyorum , yurumekden bahsetmiyorum bile.
nerdeyse 3-4 cm uzunlugun derinligini bilmiyorum da çok canim yaniyor
bi kaç çe$it krem kullandim ama faydasini gormedim
bunun içinde dr a gitmeye utaniyorum, yani utanma derken hafif bi$ey gibi sanki ama bence hafif de deilde
neysee dr di$inda oneriniz varmi acaba napsam
ba$ina gelen ve olayi çozen varmi
son çare dr a gdicem
bu arada bi hafta da falan acisi hafifleyip yarik kapaniyo ba$kasi olu$uyor
te$ekkurler, evet açik yara o yuzden herhalde çok aciyoeğer yarık açık yaranız varsa önce bephantene gibi bir yara iyileştirici sürün
önce yaralarınız iyileşsin.
ondan sonra pamuklu emmeyen bir kumaştan çorap giyin mutlaka
geceleri krem sürün ben arko inci özlü kremi çok beğeniyorum tavsiye ederim
üstüne de vazelin sürün
vazelin nemlendirmez çünkü sadece cildin neminin dışarı kaçmasını önler.
bunları sürdükten sonra çorabınızı giyin yatın
1 hafta bunu yapsanız iyileşir bence
bu arada ben topuk taşını tavsiye etmiyorum, bence daha kötü pütür pütür yapıyor zedeliyor cildi
ama ben keselerle iyice topuğumu keselerim o da ölü deriyi alır gereğinden fazla zedelemiyor deriyi.
üstüne kremleri sürüp çorabı giydiniz mi işlem tamam.
bir de watsons ta avon da fln topuk için kremler var denemedim ama iyi gelebilir diye düşünüyorum.
body shop ın kenevirli ayak bakım kremini de deneyebilirsiniz, harika nemlendiriyor
bir çok $ey soylendi ; çok saolun yardimalriniz için
bugun bapanten surup sicak suyla yumu$aticam
sonra nemlendirici ve vazelin surup çoap giyicem
sabahda kalkip dr a gidicem
dr un verdigi krem iyile$tirdikden sonrada
surekli nemeldnriic krem + çorap+ tuzlu ilik suda bekletme kullanicam
ve en onemli maddee pes etmiycem :)
nasil dersime iyi çali$mi$miiym
yalniz hip arkada$imizin bahsettigi kremi ne ara alsam ki
body shop yaada avon urunu hepsi ayni tarz ve ayni amaç için yanli$ anlamadiysam demi ?
te$ekkurler, evet açik yara o yuzden herhalde çok aciyo
bepantene hemen ba$layim
vazelin de saf yok elimde
içind e vit olan bi krem vermi$ti eczaci onun içinde vazelin de var, vazelin kokuyor zaten
topuk ta$ini bilmiyorumki napsam , $u an yururken topuguma basmadan yuruyorum refleks gibi bi$ey oldu
topalliyorum yani :s
ozel topuk için krem kullanmadim , el ayak bakimi için olan kremler gibimiki
evet yeşil olanı, ben kullanıyorum body shop ın kremini hatta hemp serisinin el kremini de kullanıyorum çok memnunum gerçekten ama diğer markalar hakkında bir fikrim yok ne desem yalan olur :)
Öncelikle bir dermatoloji uzmanına görünmelisin,o sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.
evet yeşil olanı, ben kullanıyorum body shop ın kremini hatta hemp serisinin el kremini de kullanıyorum çok memnunum gerçekten ama diğer markalar hakkında bir fikrim yok ne desem yalan olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?