topuklarimla ba$im dert de

arkadaşım sağlık ocağına git deki topuklarım için krem istiyorum serleşiyor falan diye fazladan deri oluşmasını engelleyen bi krem veriyor düzenli kullanırsan hep yumuşak topukların olur ben yazın kullanıyodum arada çok ii geliyor gerçekten adını hatırlayabilsem yazıcamda unuttum mağlesef :26:

eve gidince kremin adını yazarım canım şuanda aklımda dil

Son düzenleme:

çok te$ekkurler
sabah dr a gidince krem verir herhalde
duzenli kullanicam bu sefer, olan yine bana oluyor sonraaa

te$ekkurler
bakayim netden
herseyde derman ariycam yeterki bitsin $u i$kencem
yalniz ben yurt di$indayim
biraz zor olur aynisini bulmam

çok te$ekkurler
eve bildigin yarik ve etrafi na dagiliyo acisi ((
dr agoruncem yarin
benim bu dr da pek bi$eyden anlamaz ama $ansimi deniycem

çocuklar uyusun hemen banyoya giricem:))
valla $u an baya kotu durumdayim, bundan kotuusnu du$unemiyom:18:
çorabimi eksik etmiycem artik
uzun zamn aldigi için herhalde ben faydasini gormedim, 3-4 gun krem surup fayda gormuyom diye gerisni getirmedim
bide bendeki balik hafizasi herseyi unutur
bunu ali$kanlik haline getircem in$alalh
hani $u masaj yapan alatler varya , ayagini koyyordun galiba suyun içine
ondan alsam olurmukiii

Son düzenleme:
eğer yarık açık yaranız varsa önce bephantene gibi bir yara iyileştirici sürün
önce yaralarınız iyileşsin.
ondan sonra pamuklu emmeyen bir kumaştan çorap giyin mutlaka
geceleri krem sürün ben arko inci özlü kremi çok beğeniyorum tavsiye ederim
üstüne de vazelin sürün
vazelin nemlendirmez çünkü sadece cildin neminin dışarı kaçmasını önler.
bunları sürdükten sonra çorabınızı giyin yatın
1 hafta bunu yapsanız iyileşir bence
bu arada ben topuk taşını tavsiye etmiyorum, bence daha kötü pütür pütür yapıyor zedeliyor cildi
ama ben keselerle iyice topuğumu keselerim o da ölü deriyi alır gereğinden fazla zedelemiyor deriyi.
üstüne kremleri sürüp çorabı giydiniz mi işlem tamam.
bir de watsons ta avon da fln topuk için kremler var denemedim ama iyi gelebilir diye düşünüyorum.

body shop ın kenevirli ayak bakım kremini de deneyebilirsiniz, harika nemlendiriyor

te$ekkurler, evet açik yara o yuzden herhalde çok aciyo
bepantene hemen ba$layim
vazelin de saf yok elimde
içind e vit olan bi krem vermi$ti eczaci onun içinde vazelin de var, vazelin kokuyor zaten
topuk ta$ini bilmiyorumki napsam , $u an yururken topuguma basmadan yuruyorum refleks gibi bi$ey oldu
topalliyorum yani :s
ozel topuk için krem kullanmadim , el ayak bakimi için olan kremler gibimiki

kenevirin fransizcasina bakdimda ilk siradaki ye$il paket kenevir mi$ :)

bir çok $ey soylendi ; çok saolun yardimalriniz için
bugun bapanten surup sicak suyla yumu$aticam
sonra nemlendirici ve vazelin surup çoap giyicem
sabahda kalkip dr a gidicem
dr un verdigi krem iyile$tirdikden sonrada
surekli nemeldnriic krem + çorap+ tuzlu ilik suda bekletme kullanicam
ve en onemli maddee pes etmiycem :)
nasil dersime iyi çali$mi$miiym
yalniz hip arkada$imizin bahsettigi kremi ne ara alsam ki
body shop yaada avon urunu hepsi ayni tarz ve ayni amaç için yanli$ anlamadiysam demi ?

Son düzenleme:
Öncelikle bir dermatoloji uzmanına görünmelisin,o sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

evet yeşil olanı, ben kullanıyorum body shop ın kremini hatta hemp serisinin el kremini de kullanıyorum çok memnunum gerçekten ama diğer markalar hakkında bir fikrim yok ne desem yalan olur :)

Son düzenleme:

sanırım daha yoğun nemlendiricili oluyor. ben de kullanmadım emin değilim ama daha zararlı olacağını sanmıyorum.
eğer acıyorsa dediğim gibi bephantene sürün ya da skatrizan başka ne varsa elinizde onu da sürebilirsiniz.
işin sırrı sürekli nemlendirmekte. eğer çok kötüyse topuğunuz bir süre basmayın üstüne imkanınız varsa.
ben böyle 1 cm kalınlık olcak kadar krem sürüp de ayağımı bi yere değdirmeden öyle 4-5 saat beklediğimi bilirim.
o kremin hepsini emsin diye.
ayakkabılarınızı çorapsız giyiyorsanız ayaklarınız nemlenip ayakkabı da vuruyorsa yapabilir, ayakkabılar doğal deriden değilse yapabilir (hava almıyor çünkü)
saf vazelin demiş arkadaşlar o konuda bi bilgim yok neyi kastediyorsunuz ama bende johsons babynin sanırım bebekler için olan vazelininden var mükemmel kokuyor ve yapış yapış yapmıyor tavsiye derim.

kerasal forte kremin adı canım değişik bi krem çok yağlı sürüp çorap giymeden gezemezsin

evet yeşil olanı, ben kullanıyorum body shop ın kremini hatta hemp serisinin el kremini de kullanıyorum çok memnunum gerçekten ama diğer markalar hakkında bir fikrim yok ne desem yalan olur :)

net den sipari$ verirsem 20% indirim varmi$ ilk sefere ozel
el için olanada bakayim bari
batti balik yan gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…