• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklarım Cok Kalınlaştı

Duit marka ayak kremini duymadınız mı?Bide sakın törpüymüş,ponza taşıymış bunlar sadece 1-2 günlük rahatlık sağlar sonra eskisinden daha kötü olur topuklar sadece ve sadece ayak peelingi kullanın o da sadece Scholl'da var benim bilip kullandığım hafif nemli ayağa peelingi sürüp ovalamaya başlayın tüm ölü derinin pul pul döküldüğünü göreceksiniz üstünede ayak nemlendiricisi veya bepantene sür ayağına çorap giy yat sabaha yumuşaçık ayaklarla uyan.Ama peeling için ayda 1 defa idealdir cok sık yaparsanız deriyi inceltirsiniz.

25 tl civarı.En az 6 ay gider.Bu arada bepantene'in merhemi olacak kremi değil.Tek başına merhem tüm ayağa sürebilir veya nemlendirci ile de karıştırılıp sürülebilir.

bir kahve fıncanı kadar vazelıne 5 buyukler için satılan aspırın ve 1 çay kaşıgı karbonatı ezerek yedırın. ve topuklarınıza hergun surun pamuklu çorap gıyerek uyuyun. sevgıler

bennımde oyle yapı meselesı kımısınde hıc olmuyor bakmadıkları halde benım oldum olası catlar adananın nemlı havasında bıle hele yaylaya gıdelım kuru havalı yerlerde cok kotu olur vallaha jıletle sıyırıyorum bebek gıbı oluyor sonra krem ama 10 gun suruyor hergunde taslıyamam ama terlık gıyıyosan dıkkat terlık cok azdırıyor

ilik suya elma sirkesi koyup yarim saat kadar bekletiyorum benkaydirigubbakcemile3
daha sonra torpuluyorum ve kremleyip corap giyiyorum ise yariyor duzenli yapmak lazim
zaten yaz aylarinda cok olan bisi bu bana gore sahsen terlik sevmedigim icin evde :olmaz: isinize yarar umarima.s.

ya arkadaşlar ben normal sabunlu suda 10 15 dakika bekletiorum sonra b.tası ile sürüyorum durulayıp nemlendirici(bebek kremi) sürüorm ölüderi falan hikaye oluo pembe br topuk ama düzenli hergün yapıorm

:( deniycem bebak acı badem kremini bu zmaana kdr denemediğim hiçbişey kalmadı artık pes ettim çıldırıcam ama yine kış geldi her giydiğim çorabım tek seferlik:(yardım edin nolurrrrrrrr

selam arkadaşlar
bu yaz benimde başım topuklarımla dertteydi
yıllardır her banyoda topuk taşı yapardım bişey yoktu ama bu yaz ameliyat falan oldum pek uğraşamadım ayaklarımla sonra ne yaptıysam geçmedi topuklarım tırtık tırtık olmuştu ama artık ilacımı buldum
artık topuk taşı yapmıyorum eski bir keseyi ayak kesem yaptım her banyoda topuklarımı bir güzel keseliyorum zaten çıkan deriyi görüyorsunuz aradada keseye ayak peelingi döküyorum bi guzel keseledikten sonra vucuduma ve topuklarıma beb yagı suruyorum şole bı su tutup cıkıyorum ve topuklarım su an eskısındende guzel umarım sızede yarar

selam arkadaşlar
bu yaz benimde başım topuklarımla dertteydi
yıllardır her banyoda topuk taşı yapardım bişey yoktu ama bu yaz ameliyat falan oldum pek uğraşamadım ayaklarımla sonra ne yaptıysam geçmedi topuklarım tırtık tırtık olmuştu ama artık ilacımı buldum
artık topuk taşı yapmıyorum eski bir keseyi ayak kesem yaptım her banyoda topuklarımı bir güzel keseliyorum zaten çıkan deriyi görüyorsunuz aradada keseye ayak peelingi döküyorum bi guzel keseledikten sonra vucuduma ve topuklarıma beb yagı suruyorum şole bı su tutup cıkıyorum ve topuklarım su an eskısındende guzel umarım sızede yarar

bütün yorumları okudum.Ama Eda'nınki mantığıma baya yattı.Deneyeceğim...:teytey:

kızım bir topuk törpüsü almış ama metal değil,yeşil plastik sapı var kendide yeşil,üstünde yazı aradım ama hiç bişey yazmıyor.ayak kuru iken bile yapıyorsun öyle döküyor ki ölü deriyi,ben hem kuru törpülüyorum hem banyoda sabulu törpülüyorum.çıkınca da vazelin sürüyorum süper oluyor.ponza taşı berbat yapıyor topukları.

Yazdiginiz tavsiyeleri okudum, uygulayacagim. Paylasimlariniz icin tesekkürler arkadaslar opuyorumnanaktan Biz bayanlarin derdi cilesi hic bitmiyor hicc mafoldumben Buna sükür...

Bir öneri de benden; ayaklarınızı sıcak suda bekletin sertleşen bölgeyi ponza taşı veya topuk rendesiyle temizleyin eczaneden 6-7 liraya alabileceğiniz KERASAL pomatı sürün ve pamuklu çorap giyin bebek ayağı gibi olacak ayaklarınız, tavsiye ederim :)

Back