Topuklardaki atlak ve sertlik

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
35
Merhaba arkadaşlar 20 yasındayım topuklarım sürekli çatlak ve sert.Ponza taşı kullandım ama pek hoşuma gitmedi kremde sürüyorum ama o görüntü gitmiyor.topukları yumusatan bildiğiniz bişeyler varmı acaba ??

Merhaba arkadaşlar 20 yasındayım topuklarım sürekli çatlak ve sert.Ponza taşı kullandım ama pek hoşuma gitmedi kremde sürüyorum ama o görüntü gitmiyor.topukları yumusatan bildiğiniz bişeyler varmı acaba ??

En etkili yöntem ılık suda biraz beklet ayaklarını.
Sonra sür vazelin ya da lapitak çorap giy ve sabaha kadar kalsın ayağında krem ve çorap.
Sabah harika gözükecekler...:eek:

Canim ayaklarini ilik suda beklet, yumusadiktan sonra ponza tasini kullanip olu derileri temizle, tekrar yikayip kuruladiktan sonra icine VICKS krem katilmis vazelini bol bol sur, pamuklu bir corap giy, bak goreceksin cok kisa surede ayaklarin cok hos olacak...

kremler vazelin gibi etkili olamyor ayakta.
tavsiyem;
1 vazelinin içine 2 gripin döküp karıştır,sonra bu karışımdan topuklarına masajla yedir.gripin tanelerinin peeling etkisiyle vazelinin yumuşatma özelliği topukları kısa zamanda adam ediyor :)

bunu umutsuz vaka olarak gördüğüm birisine söylemiştim,kısa zamanda ayakları çatlaksız ve pembe pembe oldu ikimiz de o kadarını beklemiyorduk :) ucuz ve etkili bir yöntem.

Arkadaşlar ayaklarınızı ılık suyun içine koyun. Koymadan önce suya limon suyu ve kamuğu atın. Ayaklarınız yarım saat kadar kalsın çıkarın . Topuk taşıyla ölü derileri alın artından yumuşak tutmak için bol miktarda krem sürün ayaklarınıza terlik giymeden yatın. Bu işleri yatmadan önce gerçekleştirirseniz daha iyi olur.. Etkisi çok güzel göreceksiniz.

kızlar hint yağı var onuda sürüp pamuklu bi çorap giyin oda yumuşatıyo topukları ama sürekli yapmanız gerekiyo

X