• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklar iin ponza ta

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
45
Kırıkkale
ben küçükken annnem her banyoda topuklarımı böyle bi taşla ovardı.ponza taşıymış.şimdi çarşıya gidip ondan alıcam.çünkü topuklarım çatlak çatlak çarşafa bile takılıyo.ponza taşıyla ovamak iyi geliyormuş.her banyoda kullanana varmı arkadaşlar

canım ponza taşı gerçekten işe yarıyor ölü derinin atılmasında falan. Her banyoda değil ama ihtiyaç oldukça kullanıyorum. Bir de ardından ayakları kurulayıp, vazelin ya da başka nemlendirici krem de sürersen daha iyi olur. bir de gliserin çok yumuşatıyo ayakları falan bilginiz olsun. Gliserinli sıcak suda ayakları bekletmek de iyi oluyor.

bende kullanıyorum ayaklarımda pek bişey yoktur ama topuk törpüsü alsanız ii olur oda güzel herbonyo çıkışında kullanın bence kolay gelsin

Evde kendiniz uygulayacaksanız, banyodan en son çıkarken kullanmanız için ponza taşını öneririm. Parfümerilerde ya da büyük marketlerde satılıyor. Bendeki çok güzel mor renkli, bir de kenarında ipi var banyo içinde rafa asıyorum. hihoyyyt
Topuk törpüsü ise banyo çıkışında kullanım için ideal. Ben bunu kendim kullanmıyorum çünkü uygulama için bir havlu ya da bez falan sermek lazım, ponza taşı daha pratik. Bu törpüyü pedikürcüme giderken götürüyorum.

aktardan aldım pozo taşını 2 bucuk liraya.topuklarımın o çatlaklığı gitti . .ok iyi geldi.yumuşacık oldu arkadaşlar tavsiye ederim.

Avonun ponzası çok güzel. Oriflame inkide güzel görünüyor. İkiside zaman zaman indirime giriyor o zaman alırsınız;)

avon oriflame falan hiç gerek yok
aktarlarda 1tl.ye satılıyor..iki ov ölü deriyi anında atıyor
banyodan sonrada bir vazelin sür..çok güzel yapıyor tavsiye ederim.

Yazın almıştım bende. Ayaklarımdea çatlak yoktur ama az sertleşir sadece topuklarım.
İlk kullanışım geldi de aklımasırnaşık şeysırnaşık şey

Benimki gibi çok hasar olmayannarda o kadar sürtmek gerekmiomuşsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Neyse şimdi ögrendim yaaa arada biraz biraz yapıorum:roflol::roflol:

haftada bir ılıktan sıcağa su içine bir limonu dilimleyip atın ayaklarınızı içinde 20 dakika bekletin havluyla ıslaklığını aldıktan sonra ponza taşıyla iyiceeeeeee ovalayın avonun footcare ayak maskesi var oda çok etkili ama bence ponza şart sonrasında bacılar gliserin maskesi iyi olabilir yada vazelin sürün ayaklarınıza çorap giyin ohh misss bana da bi dua bi teşekkür yeter anacım :)

YA KIZLAR BU PONZA TASINI BENDE KULLANIYORUM BANYODAN SONRA ÇATLAGIM YOK AMA SERTLıK VAR YANı BÖLE SARIMSI GıBı OLUYO ıTıCı Bı GORUNTU :( AMA BEN FAYDASINI GOREMıYORUM YAPIYOSUN ıKı GUN SONRA GENE AYNI SERTLıK VE RENK ANLAMADIM GıTTı :1no2:

YA KIZLAR BU PONZA TASINI BENDE KULLANIYORUM BANYODAN SONRA ÇATLAGIM YOK AMA SERTLİK VAR YANİ BÖLE SARIMSI GİBİ OLUYO İTİCİ Bİ GORUNTU :( AMA BEN FAYDASINI GOREMİYORUM YAPIYOSUN İKİ GUN SONRA GENE AYNI SERTLİK VE RENK ANLAMADIM GİTTİ :1no2:

aynısı bende de var yahu sarı bir renk oluşumu ve sertlik başka bir forumda okumuştum banyodan önce törpüyle ayağı alıştırmak daha ii miş bi de onu dene kuru bi şekilde yumuşatmadan bir de öle deniycm yaz geldi ayaklarm güzel görünsn istiyorum artık :a015:

aynısı bende de var yahu sarı bir renk oluşumu ve sertlik başka bir forumda okumuştum banyodan önce törpüyle ayağı alıştırmak daha ii miş bi de onu dene kuru bi şekilde yumuşatmadan bir de öle deniycm yaz geldi ayaklarm güzel görünsn istiyorum artık :a015:

banyodan önce törpüle ozaman canım ben de duydum bunu gerçekten denedim ve ölü
deriyi komple alabiliyosun ama tahriş olma riskinde var ona göre kaydirigubbakcemile5

Ben de eskiden ponza taşı kullanırdım ama yararını pek görmedim şimdi bıraktım kullanamyı onun yerine eczanede satılan kremlerden almayı düşünüyorum

ben her dusta vucuduma kese yaparım,ardından ayaklarıma ponza tası snr da cıkıp vucut kremı surerım ayaklarımada ayak kremı ve hemen corap gıyer elıme cayımı alır gecerım tv nın basına :)

Back