• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk yumuşatma

arkadaşlar meraba. benimde çok sert ve kuru ellerken bile rahatsız olup dokunamadığım topuklarım vardı ama şu anda yumuşacık pembe ve bebek topuğu gibi. ben de bunu gülben ergen röportajında okumuştum. aslında çok fazla yöntem denedim vazelin gibi filan ama onları sadece sürdüğüm an yumuşatıyor ve etkisi geçince aynı haline dönüyodu ama bunu ilk kullandığım andan itibaren sürmesemde etkisi geçmiyo. bepanten pomat ama dikkat edin pomat olanı yani merhem olanı üstelik eczanede 4-5 lira. çok ucuz ve süper gerçekten deneyin pişman olmayacağınızın garantisini veriyorum.

Sally Hansen Ayaklarınıza Özel, Pürüzsüzleştirici ve Deri Yenileyici Peeling Etkisi

ben bu ürünü almştm çok da memnunm tavsiye ederim. çılgınalşveriş sitesnde uygn fyata bulablrsn ben ordan aldm.:)

Günaydın canım.Body shop'ta satılıyor.Kenevir kremi.Ama el için olanını al. el için olanını hem eline hem ayağına kullanabilirsin.El kremi ayağa daha iyi geliyor.Hem de çok güzellllll çevremdeki herkesi bu kreme alıştırdım annem de dahil hiç eksik etmiyor.Hatta bu ara kenevirde 1 alana 1 bedava kampanyası var. Kaçırma bu fırsatı :)

kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar işi gereği sürekli ayaktayım hem topuk çatlamam hemde parmaklarımda nasır oluştu bir arkadaşım tavsiyesiyle neutrogena ayak bakım kremini aldım gerçekten topuklarım düzeldi nasırımında yumuşattı gerçekten süper o gün bugündür herkese tavsiye ediyorumm

arkadaşlar işi gereği sürekli ayaktayım hem topuk çatlamam hemde parmaklarımda nasır oluştu bir arkadaşım tavsiyesiyle neutrogena ayak bakım kremini aldım gerçekten topuklarım düzeldi nasırımında yumuşattı gerçekten süper o gün bugündür herkese tavsiye ediyorumm

Evet kızlar benimde topuklarımda nasır vardı neutrogena ile kalmadı bişey. senler önce kullanmıştım şuan yine topuklarım sertleşteşti.yine neutrogena mı alsam ama oda pahalı benim aldıgımda 17 liraydı bundan 5 sene önce ben daha ucuz bişey arıyorum ama ciddi nasırı olana tavsiye ederim.Fiyatının çok değiştiğini sanmam 20 lira falandır heralde.

ben kayınvalidemden öğrendim..
3 yıldırda yapıyorum haftada bir.ayaklarım eskiye nazaran daha pırıl pırıl daha kaliteli duruyor.
vazelin sürüyorum bolcana sonrada pamuklu çorap giyip yatıyorum.sabah kalktığımda yumuşacık ayaklara sahip oluyorum

eskiden beri bilinen yöntem, gayet ucuz ve süper sonuç, pahalı kremlere gerek yok :lepi:

eskiden beri bilinen yöntem, gayet ucuz ve süper sonuç, pahalı kremlere gerek yok :lepi:

Evet canım ya ellerde de çok işe yarıyor, bende kaynanamı bile alıştırdım buna, ama diğer arkadaşların söylediği şeyler de fena değil ayak bakımı için. Ama öyle gazlı beze falan dayanamam ben!

bazı hemcinslerim (%80'i) sertleşmiş kötü bir topuk görünümüyle açık ayakkabı giyiyorlar. hiç hoş olmuyor, ayak bakımına daha çok önem verilmeli!

benin değil de eşimin topukları fena... ona topix'in ciltteki sertlikleri giderici kremini kullandık. valla ben gözlerime inanamadım. çok iyi geldi.

lapitak güzel ben arada bir kullanıyorum -düzenli bile değil- ona rağmen ayaklarım yumuşak.
ponza taşından da kaydirigubbakcemile5vazgeçmem ama

Back