• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk kanında sma

canayla

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
2
2
6
27
yeni doğduğu zaman hastanede alınan topuk kanında sma çıktı böyle bir durumda kalıp yanlış sonuç çıkan oldumu lütfen cevap verirmisiniz

yeni doğduğu zaman hastanede alınan topuk kanında sma çıktı böyle bir durumda kalıp yanlış sonuç çıkan oldumu lütfen cevap verirmisiniz
Bilgim yok üstte kalsin konunuz. Insallah yanlış sonuçtur. 😔 sizin bebisiniz mi?

Ben de bilmiyorum. Konunuz yukarıda kalsın. İnşallah bir şey değildir. 🙏

Benim oğlumda da topuk kanında kistik fibroz çıktı hem de iki kez farklı aralıklarla almışlardı tam umudum kesmiştim hasta heralde diye ter testi yapıldı ve temiz çıktı, doktorun bana söylediği ilk doğduğunda hormonal nedenlerden dolayı bu şekilde testlerde yanlışlık çıkıyormuş. Zor bir süreçti dualarım sizinle Allahım izniyle inşallah güzel haberlerinizi alırız.

İnşallah yanlıştır, konu üstte kalsın diye yazıyorum

Bilgim yok. Ama 2. Alınan topuk kani daha önemli diye biliyorum. Eger ilk alınamda cıkmıssa. Umarım sağlıklıdır 🤲🏻

Bir bilgim yok inşallah sonuçlar yanlıştır.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Allahım yavrunuzu sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Umarim yanliştır umarim 🤲 dualarim sizinle

Back