- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi sofarsogood
Masallah kuzuya gür gür sacları olsun inşallah. Benim oğlum da saçlı. Oyle doğdu. Vücudu da kıllı. Doktor sey demişti recep ivedik gibi bu arkadaş:) haklısınız vitamin sonuçta. Ben sey diye düşünüyorum genetik bile olsa bende ömür boyu tiroid ilacı icecegim mesela. O da bir hormon. Icse de sorun olmaz. Rabbim beterinden korusun. Gercekten insan korkuyor hastaneye gitmeye de. Sonuç 3.50 olacağına 2.90 cıkmış :) anlamadim cok doktora gönderdim sınırda dedi sevindim. Iyi ki bu topuk kan i olayi var ve erkenden tani konmuş diyorum.Selamlar.Bizim de seyrimiz sizinko gibi.Kac cikmis degeri ? Biz de hala randevu alamadik yoksa kanlarimiz verildi sadece.rapor.edilecek genetik sonucumuz ama.korkudan gidemiyoruz fakulteye.Simdilik cok sukur agir biyotinidaz eksikligi belirtilerinin hicbiri yok.Saclari bile cikti oglumun o kadar.biyotine ciksin artik![]()
Biyotin ilac olmadigi icin vitsmin oldugu icin benim icim rahat.Tedavisi olan bir durum...Allah beterinden korusun.Sira beklerken ne metabolik rahatsizligi olan bebek,cocuklar var.Insan sukrediyor