TOPUK KANI 3. KEZ İSTENDİ BAŞINA GELEN VAR MI ?

HiMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
656
1.122
Merhaba benim kızım vaktinde doğdu ama solunum sıkıntısı ve enfeksiyon yüzünden entübe edilerek 10 gün yoğunbakımda kaldı tam evine geldi mutluyuz derken topuk kanı şüpheli çıktı Fkü değeri 2. Testi 2.5 akraba evliliği değil genelde öyle oluyormuş çok korkuyorum pazartesi çarşamba arasında test sonucu çıkacak ama günler geçmiyor sütüm çok azaldı başına böyle bir durum gelen var mı ?

Konunuz üste çıksın diye yazıyorum inşallah testlerini Z temiz gelir sütünüz için bol sıvı tüketin bulgur pilavı lahmacun bunlar sütü çoğaltıyor bol bol emziren emzirdikçe süt çoğalıyor ayrıca bu topuk kanında ikinci testler temiz çıkabilyor bebekler çok güçlüdür hele kız çocukları inşallah sağlıkla büyütürsünüz inşallah

Amin inşallah teşekkür ederim

Çok tedirginim pazaretsi 2. Topuk kanıni vereceğiz insaAllah temiz çıkar
Bize de aynı değerin yüksek olduğunu söylediler şüpheli çıkanların çoğu diğerinde düşüyormuş içinizi ferah tutun inşallah düzelir küvezde vs kalmış mıydı bebeğiniz bizimki ilaçtan yükselmiş olabilir dediler

Merhaba sonucunuz nasıl çıktı? Bizimde sizinle sürecimiz aynı oldu. Bebek yoğun bakımda 10 gün kaldı. 3.topukmkanını istediler. Fku değeri yüzünden.

Merhaba sonucunuz nasıl çıktı? Bizimde sizinle sürecimiz aynı oldu. Bebek yoğun bakımda 10 gün kaldı. 3.topukmkanını istediler. Fku değeri yüzünden.
Çok şükür temiz geldi doktorumuz ilaçlardan olabileceğini söyledi inşallah sizinki de öyle olacak gönlünüzü ferah tutun

Merhaba 3. Sonucunuzu kaç gün sonra öğrenebildiniz acaba yardımcı olabilir misiniz

Topuk kanı sonucu için kaç günde haber veriyorlar bilgisi olan
İl sağlık müdürlüğünüzü arayıp öğrenebilirsiniz bağlıyorlar oradan durumunuzu anlatın 7 gün sonra öğrendik biz kendimiz aradık ama sizi aramamışlarsa temiz çıkmıştır inşallah korkmayın aramıyorlar eğer normalse değilse arıyorlar

Teşekkür ediyorum yorumlarda hep sonuç 15 gün sonra falan yazıyorda ondan merak ettim

Beklemek zor oluyor
Aramamalari aramalarindan daha hayirli bizi aramislardi ilk bebegimde tabi o zaman bizde boyle bi bilinc falan yok. Ikinci sonuc cikana kadar kafayi yemistik ne yazik ki. Guzel dusunun guzel olsun. Lohusasin dusunup kendini yipratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…