Konunuz üste çıksın diye yazıyorum inşallah testlerini Z temiz gelir sütünüz için bol sıvı tüketin bulgur pilavı lahmacun bunlar sütü çoğaltıyor bol bol emziren emzirdikçe süt çoğalıyor ayrıca bu topuk kanında ikinci testler temiz çıkabilyor bebekler çok güçlüdür hele kız çocukları inşallah sağlıkla büyütürsünüz inşallahMerhaba benim kızım vaktinde doğdu ama solunum sıkıntısı ve enfeksiyon yüzünden entübe edilerek 10 gün yoğunbakımda kaldı tam evine geldi mutluyuz derken topuk kanı şüpheli çıktı Fkü değeri 2. Testi 2.5 akraba evliliği değil genelde öyle oluyormuş çok korkuyorum pazartesi çarşamba arasında test sonucu çıkacak ama günler geçmiyor sütüm çok azaldı başına böyle bir durum gelen var mı ?
Amin inşallah teşekkür ederimKonunuz üste çıksın diye yazıyorum inşallah testlerini Z temiz gelir sütünüz için bol sıvı tüketin bulgur pilavı lahmacun bunlar sütü çoğaltıyor bol bol emziren emzirdikçe süt çoğalıyor ayrıca bu topuk kanında ikinci testler temiz çıkabilyor bebekler çok güçlüdür hele kız çocukları inşallah sağlıkla büyütürsünüz inşallah
Acaba sonucunuz ne geldi beni de şimdi aradılar şüpheli çıkmışBaşına gelen duyan kimse yok mu acaba ??
Hangi değeriniz şüpheli geldi çok şükür bizim temiz çıktı sizinde öyle olacaktır inşallah içinizi ferah tutun biliyorum çok zor bende çok korkmuştumAcaba sonucunuz ne geldi beni de şimdi aradılar şüpheli çıkmış
Bize de aynı değerin yüksek olduğunu söylediler şüpheli çıkanların çoğu diğerinde düşüyormuş içinizi ferah tutun inşallah düzelir küvezde vs kalmış mıydı bebeğiniz bizimki ilaçtan yükselmiş olabilir dedilerÇok tedirginim pazaretsi 2. Topuk kanıni vereceğiz insaAllah temiz çıkar
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı? Bizimde sizinle sürecimiz aynı oldu. Bebek yoğun bakımda 10 gün kaldı. 3.topukmkanını istediler. Fku değeri yüzünden.Merhaba benim kızım vaktinde doğdu ama solunum sıkıntısı ve enfeksiyon yüzünden entübe edilerek 10 gün yoğunbakımda kaldı tam evine geldi mutluyuz derken topuk kanı şüpheli çıktı Fkü değeri 2. Testi 2.5 akraba evliliği değil genelde öyle oluyormuş çok korkuyorum pazartesi çarşamba arasında test sonucu çıkacak ama günler geçmiyor sütüm çok azaldı başına böyle bir durum gelen var mı ?
Çok şükür temiz geldi doktorumuz ilaçlardan olabileceğini söyledi inşallah sizinki de öyle olacak gönlünüzü ferah tutunMerhaba sonucunuz nasıl çıktı? Bizimde sizinle sürecimiz aynı oldu. Bebek yoğun bakımda 10 gün kaldı. 3.topukmkanını istediler. Fku değeri yüzünden.
11 gün geçti üstünden amaTopuk kanı sonucu için kaç günde haber veriyorlar bilgisi olan
Merhaba 3. Sonucunuzu kaç gün sonra öğrenebildiniz acaba yardımcı olabilir misinizMerhaba benim kızım vaktinde doğdu ama solunum sıkıntısı ve enfeksiyon yüzünden entübe edilerek 10 gün yoğunbakımda kaldı tam evine geldi mutluyuz derken topuk kanı şüpheli çıktı Fkü değeri 2. Testi 2.5 akraba evliliği değil genelde öyle oluyormuş çok korkuyorum pazartesi çarşamba arasında test sonucu çıkacak ama günler geçmiyor sütüm çok azaldı başına böyle bir durum gelen var mı ?
İl sağlık müdürlüğünüzü arayıp öğrenebilirsiniz bağlıyorlar oradan durumunuzu anlatın 7 gün sonra öğrendik biz kendimiz aradık ama sizi aramamışlarsa temiz çıkmıştır inşallah korkmayın aramıyorlar eğer normalse değilse arıyorlarTopuk kanı sonucu için kaç günde haber veriyorlar bilgisi olan
Teşekkür ediyorum yorumlarda hep sonuç 15 gün sonra falan yazıyorda ondan merak ettimİl sağlık müdürlüğünüzü arayıp öğrenebilirsiniz bağlıyorlar oradan durumunuzu anlatın 7 gün sonra öğrendik biz kendimiz aradık ama sizi aramamışlarsa temiz çıkmıştır inşallah korkmayın aramıyorlar eğer normalse değilse arıyorlar
Aramamalari aramalarindan daha hayirliBeklemek zor oluyor