• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Toplum içinde bir kadın nasıl gülmeli ?

toplumda kadın gülerken..??

• mümkünse hiç gülmesin..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
Tebessüm ederim ben hep.
Kahkaha atacak bi durum da olmaz, olsa da ben elimi ağzıma götürüp sesimi hafifletirim.

Herkes istediği gibi gülsün canım, size ne!!!!!!
Hep kadınları kategorileştirirsiniz zaten!

valla ben evli barklı bir bayanım,ama herkes benim kahkahalarımı bilir meşhurdur,:1:ortamın durumuna göre öyle bir basarım ki kahkahayı eşimin bile hoşuna gider o yüzden herkes istediği gibi gülmeli...

aslında güzel gülen bol kahkahalı insan, en kaya-maço-hödük-odun erkeği bile dize getirir. eşiniz çok mutlu olmalı :16:

Herkes gulusumun cok guzel oldugunu soyler ve ben genel olarak neseli biriyim seviyorum gulmeyi :)) hihi simdi bile guldum yahuuu

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

dikkat etmeli,ölçülü olmalı..
bana göre gülmenin edebi adabı vardır özellikle kalabalık ortamlarda gürültülü gülünmemeli bence

Dine göre kadının sesini bi baska erkek duymamalı yani asırı kahkaha atmamalı asırısı komik oluo zaten bizim naciye ablanın kahkahası arka mahalleden duyuluyodu valla neyse bende seviyorum gülmeyi ama dozunda

Seker kissss

Ortamına göre değişir.Gülümsemek kadını daha asaletli gösterir.Mahalle karısı gibi heryerde kahkaha atmak ne kadına ne erkege yakışır.

Back