• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Toplum içinde bir kadın nasıl gülmeli ?

toplumda kadın gülerken..??

• mümkünse hiç gülmesin..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
şuan işyerimde restaurantta çalışıyorum ve gelen bir bayan müşteri attığı kahkahalarla etrafındaki herkesi ve benide tabi rahatsız ediyor üstelik tvde maç var ve erkek dolu ortalık..sizce kadın nasıl gülmeli bu tarz ortamlarda..ben şayet kahkahanın yeri zamanı olmalı diye düşünüyorum..çünkü kadını bir anda bile küçük duruma sokabiliyor ya sizce..??:96:​

yerine göre değişir tabi ama ben kalabalık ortamlarda asla sesli gülme taraftarı değilim..gülümsemek daha masum ve zarif

ortamına göre değişir ama yinede uslubunca gülmek güzel ...kadın erkek olarak ayırım yapmıyorum dikkat çekecek şekilde gülmek bence kimseye yakışmıyor....

Tabiki yerine göre değişir.Fakat,kadın heryerde ezilmeye mahkumdur ya,'aman,sen kadınsın dikkatli gül,adın çıkar'düşüncesi insanı çileden çıkartmaya yeter.
Erkekler borozan gibi her ortamda güler,bağırır,küfür ede ede maç izler,ama kadın her daim susmalıdır,sesi soluğu çıkmamalıdır..Hepimiz kadınız işte.Kadın olmak çok zor:41:

Yerine göre dedim ama esasında bunun insanın çok da elinde olduğunu sanmıyorum.
Çok komik birşey anlatıldığında insan kendini tutamayıp yarıla yarıla güldüğü de oluyor.

ben gülüyorum.. zaten gülünecek şey okadar az ki neden böyle bir fırsatı yakalamışken aman o ne der bu ne düşünür diye düşünüp kendi kendimi yiyeyim ki?.. hiç de düşünmüyorum hayat güzel kahkaha atmak güzel.

Bir İnsanın, Nasıl Güldüğünden Terbiyesini, Neye Güldüğünden Akıl Seviyesini Anlarsın..!
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî..

Sanırım bu söz durumu gayet güzel açıklamış.:))

Nasıl istiyorsa öyle gülsün, asıl nasıl ağlamalı diye sorulmalıydı ,yakasını ,saçlarını yolarakmı insanlar ağlamayı bilmiyor abartıyor bunun adabı olmalı,gülmenin değil!

valla ben evli barklı bir bayanım,ama herkes benim kahkahalarımı bilir meşhurdur,:1:ortamın durumuna göre öyle bir basarım ki kahkahayı eşimin bile hoşuna gider o yüzden herkes istediği gibi gülmeli...

yerine göre değişir....evimdeysem kadınlar varsa koyver gitsin ama dışarda herkesin duyacağı şekilde kahkaha atmak hoş değil....

İstediği gibi gülsün ya Allah Allah
Bir erkek nasıl isteyip gülüyorsa kadın da güler kime ne
Hep kadına zaten bu toplumun kastı

Back