toplu yüz

esra92li

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
605
900
32
Merhaba kadinlar..
1.68 boy 56 kilodayim. Aslinda ideal kilo diyebiliriz ama ben yuzumun toplu olmasini istiyorum. Asiri bir toplu yuz takintim var. Kilo almaya calisiyorum bunun icin. Fizigim bozulacak dusuncem bile yok yuzden kilo alabilmek onemli benim icin. Birde artik 25 yasinda evli bir kadin oldum. Soyle esimin dikkatini cekebilecek bir tarz istiyorum. Genellikle elbise giyinirim ama cicekli micekli seyler. Beni goren 18 yasinda kiz zannediyor. Daha kadin gibi olmak istiyorum.

yuzunun toplu olmasi kadinligini ön plana cikarmaz ki...tavirlarinla kiyafetlerinle eşine seksi gorun sirf yuzum toplu olsun die sagliksiz kilo alirsan otuzdan sonra başini vuracak taş ararsin

bence ince hatlı yüzler daha çekici ve seksidir. top suratı neden istiyorsunuz eşiniz mi beğeniyor.
Esim tam tersi toplu bir vucut hatti istemez. Ama ben kendimi mutlu hissederim. Bugune kadar hep balik etliydim hele universitede :KK70: ama sonra bir rahatsizlik gecirsim ve zayifladim. Simdi boyum 1.67 kilom 58 vucudum tam istedigim gibi. Yuzumde ozellikle yanaklarim doldu. Konuyu yazdiktan sonra istedigim gibi oldum :KK70: ama belki davranisimdan oturu esim hala cocuk gibi goruyor beni. O cok olgun ben tam tersi.

X