Toplu taşımaya bebek arabasıyla binebiliyor muyuz?

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
1.553
4.242
29
Selamlar hanımlar,

Bikaç hafta sonra Istanbula gideceğim bebeğimle. Bir akrabamız toplu taşımayı bebek arabasıyla sadece katlarsak kullanabileceğimizi söyledi. Bu doğru mu acaba?

Cok kalabalik degilse otobuslerde, metrolarda sikinti olmaz ama ozellikle minibus, dolmus cok problem. Bir kere kavga etmistim. Oglum 3 aylik fln tek basimayim. Abla kapat abla kapat basimi yedi. Dedim tek basima hem bebegi tutup hem nasil arabayi katliyim. O zaman in asagi dedi yolda atti beni.

Selamlar hanımlar,

Bikaç hafta sonra Istanbula gideceğim bebeğimle. Bir akrabamız toplu taşımayı bebek arabasıyla sadece katlarsak kullanabileceğimizi söyledi. Bu doğru mu acaba?
Hayır otobüs ve metrolarda öyle bir şey yok. Otobüsün ortasında engelli arabası için yer var orada duruyor kadınlar genelde. Ama tabii iş çıkış ve gidiş saatlerinde bebek arabasıyla kalabalıktan binemezsiniz.

Ankara'da dolmuscular haric kimse problem etmiyor.

Otobuslerde kimi zaman lanet yolculara denk geliyorsun, o zaman yolcular sorun cikartiyor sadece ama yasal olarak yasak yok.

Istanbul'da niye oyle bir yasak var cok sacmaymis.

Selamlar hanımlar,

Otobüs, marmaray, metro bunlarda sıkıntı yaşanmıyor, kimse katlayın demiyor. Ama minibüsçüler çok sıkıntı çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…