Bebek İkinci El Toplu çok uygun satışlar bebeklikten 5 yaşa kadar kız erkek. Satıldıkça yeni lot koyacağım takip!!!

Setlerimin çoğu satıldı bu akşam güncellerim arkadaşlar kız bebek set 1 ve 2 satıldı erkektede baya satılan var.5 sayfadan itibaren ürünler satılan setleri yazıcam

Set 1-2-3-4-9-10-11 satıldı
Set 7 den mint ve laci gömlek
Set 8 den iki beyazlı olan birde kiremit kareli olan kesin satıldı

Arkadaşalr erkek çocuk bi kısım daha satılanlar var yarn güncellerim inş. Kız çocuk için 16-17 sayfalar güncel

Urunler icin tesekkur ederim cok nazik sevecen birisiniz ❤✌❤

Merhaba.Ben de aldım ürünlerimi ve tahmin ettiğim gibi gayet güzel ve kullanışlı ürünler.Ayrıca hediyeler bende de vardı.bol ve bereketli satışlar diliyorum canım :KK200::KK9: teşekkürler..

Bunlardan isteyende varmı
yemek takımı 10
tencere takımı 10
Barbie aksesuar
Barbie boy aksesuar
IMG_2665.JPG
IMG_2699.JPG
IMG_2700.JPG
IMG_2701.JPG
süpürge 9

Bende kargomu aldim arkadaslar.bekledigim gibi hepsinden de memnun kaldim.allah razi olsn hediyeler icin de tesekkurler.kargodaki yardiminiz icin de...insaallah seneye yine bekliyirum urunlerini

Bende kargomu aldim arkadaslar.bekledigim gibi hepsinden de memnun kaldim.allah razi olsn hediyeler icin de tesekkurler.kargodaki yardiminiz icin de...insaallah seneye yine bekliyirum urunlerini
Çok teşekkür ederim arkadaşım senden de allah razı olsun. Burda böyle samimi insanlar bulmak çok hoş.

X