Topiğimi yeniliyorum .Çeyislerimi sergiliyorum ..

YENİ TUPPERWARELERİMMM..

1117afm.jpg

z3ia8.jpg

2j65snc.jpg

xd9lis.jpg
http://tinypic.com/r/6nwo4g/7

Son düzenleme:
uzun bi aradan olsa yeni aldıklarımmmm

braun blendır seti 149

8yw7sj.jpg

fisssler vitavit comfort düdüklü 4 lt

vjp86.jpg

moulinexxx ( bunu çoook istemiştim nasip olduuu) 159 tl

288ziq1.jpg

uzun bi aradan olsa yeni aldıklarımmmm

braun blendır seti 149

8yw7sj.jpg

fisssler vitavit comfort düdüklü 4 lt

vjp86.jpg

moulinexxx ( bunu çoook istemiştim nasip olduuu) 159 tl

288ziq1.jpg

3 lü zeytinliğimmm

29ql7rl.jpg

Reçellikmiş ama ben içine limon koyarım diye aldım .

ilydd4.jpg

Havlumu çok begenerek aldım home sweet biri baş havlusu biri askılı peştemal şeklinde havluu

mngap.jpg

29a7hy.jpg

2qwq4gy.jpg

arkadaslarımın dogum gunu hedıyesıı

2nimv0k.jpg

2cf74ew.jpg

Uzun zaman sonra yenıden alışverişe başladımmmm .

Çelik sahat setini hisar aldım burada bulabıldıgım en uygun fiyat 120 tlydı
2vigkfq.jpg

Küçük yemek tencereleri lazım ve gereklı oldugu söylendı o yuzden onuda aryıldızdan aldım .
1zdvhgp.jpg

Başlarda ekledıgım korkmaz ıkı çatal bıçak takımım vardı gunluk aldıgımı yegenıme verdım diger korkmazı gunluk yaptım Aryıldızın elegant modelını de misafirlik aldım .

jsewph.jpg

canım sayfalarına baktım teker teker aldıkların çok şık güle güle kullan bayadır çeyiz yapıyorsun sanırım nasıl gidiyor bittimi eksiklerin

Hoşuma giden şeyler oldukça almaya çalışıyorum ve almışkende iyisi olsun istiyorum maddı gücüm elverdıkce alıyorum şuan için eksıkler var 2 senedir az az alıyorum işte şuan için acelemde yok alıp fotograflıyamadıklarımda var hepsini en kısa zamanda eklıyecegım inş

Ceyizlerinin hepsi çok güzel ayyy ben senin ceyizini çooook zaman önceden hatırlıyorum mutlu etti beni tekrar ceyizlerine bakmak..resimleri büyütemedim ama camasırlarını net olarak gördüm süperler :23: Rabbim güle güle kullanmanı nasip eder inşallah

canım son eklediklerinde çok güzel o kalpli servis tabağından bende aldım işlemeli peçetelerimizde aynı güle güle kullanalım inş:16:

Back
X