• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toparlayici sutyen satiyorm ve dahasi

canm beli 80 cm ben 42 bedenm bana oluyo düsük bel zaten ama pantolon gibi oldugndn oturup kalkarkn ben rahat edemedm ama kot kesin olur 44 hatta galiba 46 beden

Anladim canm da oleyse bende rahat edemem dusuk belle belim falan aciliyo hos olmuyoda baska elinde bisiler warmi bana gore pantolon kapri buyuk cantada olabilir amacim takaslasmak yani

Anladim canm da oleyse bende rahat edemem dusuk belle belim falan aciliyo hos olmuyoda baska elinde bisiler warmi bana gore pantolon kapri buyuk cantada olabilir amacim takaslasmak yani

canm o kottan baska yokcanta olarak koydm ikitane baska yok canm bitane var oda yıpranms krem rengi oldugu için lekelenms yinede ikisndn birini begenrsn kotuda veririm bende kızıma taytları alırm

canm o kottan baska yokcanta olarak koydm ikitane baska yok canm bitane var oda yıpranms krem rengi oldugu için lekelenms yinede ikisndn birini begenrsn kotuda veririm bende kızıma taytları alırm

Anladim.canm buyik canta ariyodum neyse hayirli satislar sana belki yine grss alisveris yaparizz :):)

Back