Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikigun once l beden toparlayici sutyen aldm 3 luydu birini kullandm 85 bedenm ama yeternce toparlamadi galiba 90 95 uygun almasi lazm ilglenen olursa bir kacta bisey ekliyp takas yapabilirz yada 15 tlye satacm yarn biseylr eklicm hadi takaslasalm
90 95 bedense ben düşünebilirm canim resim atabilirmisin
Tamam canm takipte ol yarin ataym ama resimdn pek bisey anlamssn norml sutyen gibi degl yarim atlete benziyo giyincede yapisiyoda benm gogusn biri buyuk biri kucuk ondnmidr bilmiyorm raht edemedm ya kucugnu alacm yada yine destekli sutyene devam
kızlar bunları takas yapmak istiyorum
Ikigun once l beden toparlayici sutyen aldm 3 luydu birini kullandm 85 bedenm ama yeternce toparlamadi galiba 90 95 uygun almasi lazm ilglenen olursa bir kacta bisey ekliyp takas yapabilirz yada 15 tlye satacm yarn biseylr eklicm hadi takaslasalm
mrb canm malesef bedenlerimiz uymuyo ben s bedenimhayırlı satışlar canm bide benm topikte beğendiğin dizn baya altında kap tunik gibi ama bu dizin altında malı da çok güzel kaçırma derim bu fiyata bulamazsın
![]()
canm cok hos zaten ama 2 hafta önce cok uyguna pardesü aldm suan param yok satıs yaparsam kacırmam ins sanada hayrlı satıslr
Canım tuniklerle takas düşünürmüsün kaç bedenler kot pantolon kısamı uzunmu
b unlarda devamı yokmu ilgilenen
b unlarda devamı yokmu ilgilenen
Canım tuniklerle takas düşünürmüsün kaç bedenler kot pantolon kısamı uzunmu
Kirmizi pant. Kac beden
efecim