Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam canım ben gecen gun orkıdenın toparlayıcı sutyenını aldım denemeden alma derım zaten denetiyorlar benım aldıgım magaza cok ılgılıydı sagolsun hem dıgerlerı gıbı telsız bez degıl sungerlı tellı tıpkı normal sutyen gıbı fıyatıda uygundu sanırım 20 lıraydı askılarıda kalın cok rahat
selam canım ben gecen gun orkıdenın toparlayıcı sutyenını aldım denemeden alma derım zaten denetiyorlar benım aldıgım magaza cok ılgılıydı sagolsun hem dıgerlerı gıbı telsız bez degıl sungerlı tellı tıpkı normal sutyen gıbı fıyatıda uygundu sanırım 20 lıraydı askılarıda kalın cok rahat
Teşekkür ederim canım orkideyide denerim :)) bende yeni incinin süngersiz olanı aldım canım aslında güzel toparlıyo ama göğüs uçlarını belli ediyo kışın kullanabilirim ancak yazın yine ince süngerli bişey kullanıcam bıktım vallahi bi türlü bulamıyorum :26: